Witam
moje dziecko już padło o 19.30

jakiś taki super dzień dzisiaj miałam, wyspałam się, posprzątałam, ugotowałam obiad z dwóch dań, obcięłam chłopaków i jeszcze wózek umyłam, bo już wstyd w kościele było stać, taki zakurzony

no i jeszcze na spacerze byliśmy oczywiście, chociaż nie za przyjemnie dzisiaj było
nie ma to jak mąż w domu, wszystko można zrobić, bo na tygodniu to Grześ czasami ma takie dni, że nie da nic zrobić
wklejam Wam zdjęcie deseru, pewnie narobię Wam smaka
dobry, bardzo słodki, ale ja akurat lubię takie
zdjęcie z netu, ale mąż zrobił równie efektownie
Zobacz załącznik 519634
daga0707 no u mnie nie ma tak dobrze z tymi słodyczami
maqnio no nie wiem czy tak dobrze tyć tylko w brzuchu, ja tak mam - beznadziejnie to wygląda wszędzie w miarę, a tu taki bęben wystaje, masakra :/ jak chcę go jakoś ukryć i założę coś luźniejszego to wydaje mi się, że wyglądam jeszcze grubiej, ale ja ogólnie mam fioła na punkcie mojego brzucha za każdym razem jak przechodzę koło lustra to patrzę jak wyglądam z profilu, czy nie za bardzo mi brzuch wystaje, mój Ł, ma z tego niezły ubaw :-)
wydrusia cudna Mała :-)
konwalianka słodki Tymek, że tak tęskni za babcią :-)
współczuję gotowania, też nie lubię gości, bo mimo tego, że w kuchni radze sobie nieźle to jak mam kogoś ugościć ( w szczególności teściową) to się spinam żeby dobrze wyszło, a zazwyczaj wszystko się psuje jak na złość
ogólnie ze zdrowiem Grzesia mam super, w swoim życiu przeszedł tylko trzydniówkę i raz miał gorączkę po szczepionce twardy gość z niego

no u nas trójek jeszcze nie ma, zobaczymy jak będzie bo podobno są najgorsze
co do prezentów to jeszcze się zastanawiam byłam dzisiaj w biedronce i mają duże ciężarówki po 45 zł jak Grześ je zobaczył to normalnie czad

(ogólnie uwielbia wszystkie duże samochody) więc może to...
PiaLove ja też lubię obserwować Grzesia jak się bawi, taki mały człowieczek a już sobie coś tam rozkminia w tej małej główce i cały czas coś majstruje :-)
Aneta_85 kurcze to niezły przygoda

, dobrze że nic Wam się nie stało
miłego wieczoru
ja chyba jeszcze poprasuje dzisiaj