reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane my dzis zalatane :-) ciągle coś:p Pia mało pisałam bo nie mialam kiedy :-( załamke mialam ogólnie :-(
Emka_25 witaj w rodzinie Lipcowych :-)mój mąż też utrzymuje rodzinkę :-) Teśka jedz nie żałuj sobie!:-) Silwia trzymam kciuki oby wszystko ułożyło z rodzicami... Co do świąt chciałabym je zrobić sama z mężem na dole :-) i wali mnie czy się teściowie obrażą... muszą nas zrozumieć... Miczka witaj :** Sis :*** Ty laska jesteś jak cholera i pierdoły gadasz!!! Siostra którego grudnia wpadacie z Róziulką?? Lili już czeka!!

reklama
Daga hehe niezniszczalne te nasze dzieciaczki :laugh2: dobrze, że tak się to skończyło.

Emka miłego wieczoru ;-)

Maqnio to nawet nie u teściów, bo w tym roku to szwagier robi u siebie. Oni mają 3-letniego syna, i ja na prawdę uwielbiam dzieciaczki, ale on mi tak na nerwy działa że szok :szok: No ale przynajmniej Szymek będzie miał towarzystwo. Jak go nie pobije... :dry: Na razie nastawiam się pozytywnie :tak: My zawsze jeździliśmy do moich rodziców, u siebie też nigdy nie robiliśmy.

Wydrusia :***

Hej Mamuśki ratunku!!!! co na swędzenie i pieczenie miejsc intymnych? :-( HELP!!!!

Wydrusiu, zrób nasiadówki z szałwi i rumianku, przemywaj te okolice tym naparem, tantum rosa działa trochę znieczulająco, maślanki i kefiry ale tych nie próbowałam, tylko słyszałam że są dobre. Najbardziej pomagały mi te przemywania szałwią i rumiankiem, chociaż i tak nic nie zastąpi globulek dopochwowych.

lILOU.jpgMoja miłość jedyna największa!!!

hej dziewczyny!

Mama pojechała - hlip hlip.. Tymek jak wróciliśmy z dworca, złapał za książeczkę i biegał po domu wołając: "baba, babaaa, babaaa", a jak mu mówiłam, że baby nie ma, to on rączki rozkładał i znowu "baba, babaaa" no przykre to, bo będzie tęsknił na 200%. W ciągu dnia nadal mu się to zdarza..

Skończyłam sprzątać mieszkanie i tylko podłogi zostało umyć, ale to juz jutro.. jutro też przyjeżdżają teściowie i chrzestna Tymka, więc będzie spore zamieszanie no i niestety.. będę miała co robić:-( Nie sądzę, aby sami gotowali więc chyba czeka mnie stanie przy garach:crazy: ech..

emka_25, no to genialnie Grześ śpi no i to bezbolesne ząbkowanie - wow, zadzroszczę, bo u nas był dramat, przy każdej trójce, gorączka.. no i chyba kupliśmy już z 15 opakowań camilii.. ale co poradzić..

dzisiaj KSW wiec chyba sąsiedzi wpadną wieczorkiem..milego dnia..

PS> jak to z tymi prezentami u Was na święta?

reklama
Konwi współczuje jutrzejszego dnia :-) My też jutro mała imprezka :-) na święta brak pomysłów... Mama kupuje tablice magnetyczno-kredowa...a na mikołaja od brachola dostanie sanki... od mamy laptopa paputki i czapeczke a od nas nie mam pomysłu

Do góry