reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane my dzis zalatane :-) ciągle coś:p Pia mało pisałam bo nie mialam kiedy :-( załamke mialam ogólnie :-(
Emka_25 witaj w rodzinie Lipcowych :-)mój mąż też utrzymuje rodzinkę :-) Teśka jedz nie żałuj sobie!:-) Silwia trzymam kciuki oby wszystko ułożyło z rodzicami... Co do świąt chciałabym je zrobić sama z mężem na dole :-) i wali mnie czy się teściowie obrażą... muszą nas zrozumieć... Miczka witaj :** Sis :*** Ty laska jesteś jak cholera i pierdoły gadasz!!! Siostra którego grudnia wpadacie z Róziulką?? Lili już czeka!!

reklama
Daga hehe niezniszczalne te nasze dzieciaczki :laugh2: dobrze, że tak się to skończyło.

Emka miłego wieczoru ;-)

Maqnio to nawet nie u teściów, bo w tym roku to szwagier robi u siebie. Oni mają 3-letniego syna, i ja na prawdę uwielbiam dzieciaczki, ale on mi tak na nerwy działa że szok :szok: No ale przynajmniej Szymek będzie miał towarzystwo. Jak go nie pobije... :dry: Na razie nastawiam się pozytywnie :tak: My zawsze jeździliśmy do moich rodziców, u siebie też nigdy nie robiliśmy.

Wydrusia :***

Hej Mamuśki ratunku!!!! co na swędzenie i pieczenie miejsc intymnych? :-( HELP!!!!

Wydrusiu, zrób nasiadówki z szałwi i rumianku, przemywaj te okolice tym naparem, tantum rosa działa trochę znieczulająco, maślanki i kefiry ale tych nie próbowałam, tylko słyszałam że są dobre. Najbardziej pomagały mi te przemywania szałwią i rumiankiem, chociaż i tak nic nie zastąpi globulek dopochwowych.

lILOU.jpgMoja miłość jedyna największa!!!

hej dziewczyny!

Mama pojechała - hlip hlip.. Tymek jak wróciliśmy z dworca, złapał za książeczkę i biegał po domu wołając: "baba, babaaa, babaaa", a jak mu mówiłam, że baby nie ma, to on rączki rozkładał i znowu "baba, babaaa" no przykre to, bo będzie tęsknił na 200%. W ciągu dnia nadal mu się to zdarza..

Skończyłam sprzątać mieszkanie i tylko podłogi zostało umyć, ale to juz jutro.. jutro też przyjeżdżają teściowie i chrzestna Tymka, więc będzie spore zamieszanie no i niestety.. będę miała co robić:-( Nie sądzę, aby sami gotowali więc chyba czeka mnie stanie przy garach:crazy: ech..

emka_25, no to genialnie Grześ śpi no i to bezbolesne ząbkowanie - wow, zadzroszczę, bo u nas był dramat, przy każdej trójce, gorączka.. no i chyba kupliśmy już z 15 opakowań camilii.. ale co poradzić..

dzisiaj KSW wiec chyba sąsiedzi wpadną wieczorkiem..milego dnia..

PS> jak to z tymi prezentami u Was na święta?

reklama
Konwi współczuje jutrzejszego dnia :-) My też jutro mała imprezka :-) na święta brak pomysłów... Mama kupuje tablice magnetyczno-kredowa...a na mikołaja od brachola dostanie sanki... od mamy laptopa paputki i czapeczke a od nas nie mam pomysłu

Do góry