silwia84
Fanka BB :)
hej, ja od rana jak nie zakupy przedswiateczne, to urzedy i inne miejsca biurokracyjne. musialam zakupic ALeksikowi dodatkowe body, bo ostatnio mi nie starcza. no i nie wszystkie byly dobrej jakosci i po praniu zrobily sie ciasne. pojechalam kupic te na 98-104 a to dlatego ze te na 86-92 sa dobre na dlugosc w rekawie, ale ciasne w brzuszku i sie odpinaja w kroku. ale na skrobalyscie
Emka witaj i sie rozgosc.
tesiu :* podziwiam, sprzatanie, cwiczenia, gotowanie i to przy Nadii. ja nawet ubrac sie nie moge przy Aleksie a co do piero reszta.
Konwalianka udanego wieczoru. ucaluj dzielnego rycerza
Nil dokladnie jak maz, twoje maja swietne pomysly
maqnio ja wierze w ciebie i dasz sobie rade z dieta.
Anetka ja czytalam ze na tym etapie rozwoju moga sie pojawic senne koszmary. dziecko trudno uspokojic. zabki wykluczasz? bol brzuszka?
daga :*
pia Aleksik tez im pozniej idzie spac tym wczesniej wstaje
miczka wyslij mi te cwiczenia. nie wiem kiedy dostane nadchnienia. widac po twoim humorze ze idzie w dobrym kierunku.
wydrusiu umowimy sie na skypa. u nas wszytsko ok. troche martwie sie o moich rodzicow (chodzi o problem mojego taty). ale tutaj nie bede pisac. Juz niedlugo Mikolaj za puka do waszych drzwi, ale podaj mi wasz nowy adres.
tyle spamietalam. czas zaczac weekend :*
Emka witaj i sie rozgosc.
tesiu :* podziwiam, sprzatanie, cwiczenia, gotowanie i to przy Nadii. ja nawet ubrac sie nie moge przy Aleksie a co do piero reszta.
Konwalianka udanego wieczoru. ucaluj dzielnego rycerza
Nil dokladnie jak maz, twoje maja swietne pomysly
maqnio ja wierze w ciebie i dasz sobie rade z dieta.
Anetka ja czytalam ze na tym etapie rozwoju moga sie pojawic senne koszmary. dziecko trudno uspokojic. zabki wykluczasz? bol brzuszka?
daga :*
pia Aleksik tez im pozniej idzie spac tym wczesniej wstaje
miczka wyslij mi te cwiczenia. nie wiem kiedy dostane nadchnienia. widac po twoim humorze ze idzie w dobrym kierunku.
wydrusiu umowimy sie na skypa. u nas wszytsko ok. troche martwie sie o moich rodzicow (chodzi o problem mojego taty). ale tutaj nie bede pisac. Juz niedlugo Mikolaj za puka do waszych drzwi, ale podaj mi wasz nowy adres.
tyle spamietalam. czas zaczac weekend :*
Ostatnia edycja: