reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witam,
Maly dopiero zasypia, wstal o 6:sorry:Dzis cieplutko, maly wybiegal sie na spacerze'
Maqnio. lovi duzo taniej nie wychodza bo chyba 11 zl kosztuje ale dzis znalazlam canpola za 5zl ksztalt w miare podobny tyle ze grubszy ale po ciezkiej nocy bez smoczka z wielkim ale wzial;-)fajnie, ze wypad udany;-)ja kabaretow nie ogladam, w umie nawet nie wiem czemu
Nil, moj tez wszedzie za mna chodzi, gdy sie kapie puka zebym go wpucila.
Pia, ja nigdy bym Ł nie zaufala na tyle zeby kupil co do mieszkania, z reszta on by sie tego nie podjal:-D

reklama
hej kochane
dawno mnie nie było, mam okropne zamieszanie, nieco się komplikuje..szukam opieki dla Tymka, ponadto mały gorączkuje, jestem panięta psychicznie..

tesia, zaglosowane
maqnio - zazdroszczę ząbków, u nas brakuje dwóch, no i gratki
pia i jak wersalka? ja tez szukam narożnika właśnie..
pozostałe dziewczyny całuję: Ania, Aneta, Miczka,Nil i resztę
buzi

dobry wieczór!

Nie nadrobię bo nie mam sił.
U nas po staremu. Jutro mamy szczepienie więc prosimy o kciuki żeby poszło bezboleśnie. Ciekawa jestem jak tam u nas z wagą i wzrostem, spodziewam się dużych liczb ;-)

A stara matka wzięła się znów za ćwiczenia. No muszę tym razem wytrwać bo jak nie to kompletnie się załamię. Nie mogę na siebie patrzeć, a w związku z tym moja samoocena jako całości jest bliska zeru. Tym razem wzięłam się za program Jillian Michaels. Plus jest taki, że ćwiczenia zmieniają się co 10 dni więc nie ma aż takiej monotonii. A jeśli wierzyć w zdjęcia w internecie i relacje innych to w 30 dni działa na prawdę cuda. Ja na cud nie liczę ale będę się cieszyć z każdego utraconego centymetra. Na ciężkie chwile zrobiłam sobie zdjęcia w bieliźnie i wystarczy, że looknę okiem i mam całą moc nowych sił :-D Trzymajcie kciuki. Dziś był pierwszy dzień i chyba pierwszy raz od roku pójdę w kimono o 22.00 :-D Dałam radę ale nie myślałam. że z moją kondycją jest aż tak źle.

No. To się wyżaliłam.

Dobrej nocy!

Dziewczyny kazało się, że jutro dopiero wersalka dojedzie. Mi już brakuje słów.
Konwalianka, trzymaj się! powodzenia w poszukiwaniu opieki, troszkę Ci współczuję... ale będzie dobrze!
Anula, jak piszę wyżej - brak słów :(
Miczka, kciuki trzymam za szczepienie! powodzenia w traceniu cm :)
Reszta dziewczyn - ściskam Was!

A ja Wam napisze coś szokującego!!!
Dzisiaj po raz drugi (a że pierwszy raz był na osiedlu gdzie mieszkaliśmy to jak byśmy mieszkali tam dalej to nie odwiedzili by nas bo opinia była pozytywna, ale że nowe miejsce to wizyta musiała sie odbyć) odwiedził nas PRACOWNIK SOCJALNY!!! Sprawka moich rodziców! Dowiedzieli się, ze się przeprowadziliśmy... i nawet adres znaleźli gdzieś bo nikomu z rodziny nie mówiliśmy gdzie mieszkamy!!!!!!! czy Wy to rozumiecie?! ja już sił nie mam.
A wyglądało to tak:
wróciłam ze spaceru z Blaneczką, godzina około 17:00, a tutaj słyszę że dziadek prowadzi kogoś do mnie na górę po schodach, otwiera drzwi i mówi poważnym głosem - monia masz gości! - ja zgłupiałam! patrzę, że kto to przecież nie znam ich a poza tym nikt z rodziny by tu nie trafił bez kontaktu ze mną pomyślałam sobie, nigdy w życiu jeszcze nie byłam tak zaskoczona... no i przedstawiły się Panie (dwie) i od razu na wstępie podkreśliły, żebym się nie denerwowała, ze to tylko ich praca, że są od rodziców, dostały telefon i muszą to sprawdzić... no i ze widzi że jest wszystko dobrze, tak jak myślały bo rozmawiały z Panią która była już pierwszy raz u nas i wie, że rodzice przesadzają.... kobiety posiedziały, powiedziały że ojciec chce widzieć się z wnuczka no i ze tęskni ale czy to miłość skoro takie rzeczy wyprawia, nasyłając na nas mopsy i nękając nas takimi rzeczami gdzie my sobie świetnie radzimy, żyjemy i jesteśmy bardzo szczęśliwi?! dziewczyny, opadłam z sił....

najważniejsze, że znów się zdziwią... nie wyszło na ich.
.... pisałam Wam chyba o pierwszej wizycie.

A moja malutka już lula....
Kiss :*

Edit: mój obiecany kurczak w piekarniku [klik]
kilka fotek Wam pokaże naszego gniazdka... zdjęcia nie oddają jednak tego klimatu :) jeszcze mały bałagan ale jest dobrze, jutro łóżkoooo!!! no i jeszcze rolety rzymskie do okien...
Zobacz załącznik 516820Zobacz załącznik 516821Zobacz załącznik 516822Zobacz załącznik 516823

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane!!!!:tak:
Ja wczoraj zadowoliłam sie po stokroc ,najpierw bylam od fryzjera od X czasow ,w sumie to moja dobra kolezanka mnie pogonila ,mowi ze wie jak chce isc do tego fryzjera ale nic niemowie ,i ze zawsze zaluje sobie ,wiec ona zostala z Nadia a ja poszlam ,w sumie nic wilekiego tylko teraz mam grzywe i troche podciete koncowki i postopniowane ale tak nieduzo :tak:a druga rzecz to maz mi dał troche kaski i kazal mi cos sobie kupic , wiec zamowilam sobie torebke przez allegro:tak:Nadia wczoraj wyjatkowo pozno poszla spac bo przed 21 ,to pozno jak na nia i dzis od 6 juz na nogach ,a wczoraj sobie do 8 pospala ,roznie to ona z tym spaniem :)
pia love u Nadi zdazylam naliczyc 12 zabkow ale niewiem czy niewiecej ,napewni w natarciu jeszcze sa ...bardzo ci wspolczuje sytuacji z rodzicami ,normalnie brak slow na nich..slicznie sie urzadziliscie szkoda ze tak wyszlo z tym naroznikiem niech chociaz dotrze te lozko szybko do was :*Blaneczka cudna :*
maqnio super ze sie wybawilas ...obys miala wiecej okazji ku temu :*
konwalianko obys szybko znalazla dobra opieka dla Tymka ,trzymaj sie kochana :*
miczka kciuki &&&&&&&&&&&&&& za szczepienie
nil tez bym schrupala z tej milosci moja Nadusie :)niezle cie wyrolowali w tym C&c :no:
milego dnia wszystkim mamusiom i babelkom :)aa i jesscze mialam zapytac ,jakie buciki macie na teraz na taka pore dla maluchow ?bo Nadia narazie nosila adidaski ale juz za zimno chyba zw nicjh a mam tylko takie sniegowce ,mysle czy nie za wczesnie na nie ,czy ludzie niebenda na mnie sie dziwnie patrzec ? mam takie http://tugazetka.pl/biedronka/2012.11.02.promocje/2129,Buty,sniegowce,dzieciece

Ostatnia edycja:
Witam
U nas pobudka o 6, wczoraj nie chcialam dac Bartkowi smoczka i przez to pchal raczki do buzi pewnie przez wychodzac 3ke i zwymiotowal cala kolacje, wiec wole dawac smoczek zwlaszcza ze zalapal ten za 5zl
Pia, brak slow na Twoich rodzicow:no:w zyciu po czyms takim bym sie do nich nie odezwala
Tesia, u nas wczoraj bylo cieplutko chcialam zalozyc adidasy ale ciasne sa a kupowalam we wrzesniu rozmiar 22, zimowe mamy 24 mamy podobne do tych tylko ciut dluzsze Katalog: Dzieci / Mickey&Friends / 302779

Witajcie kochane

Nie doczytam was bo w tym momencie nie mam nerwów , nie zagladalam do was bo za duzo u mnie sie dzialo za duzo sie dowiedziałam przykrych rzeczy musiałam z tym ochlonac jakos sie przyzwyczaic do obecnego stanu

otóz kilka dni temu dowiedziałam sie na cytologi ze mam raka i wiem ze czeka mnie długasne leczenie , Misiek mój wrócił z niemiec połamany i ze srubami w ramieniu miał tam wypadek w pracy a ze pracował na czarno za wszystko musiał zapłacic i wrócil praktycznie bez pieniedzy a tutaj , moja choroba on w łozku połamany i co dalej jak zyc , ja nie mam pomysłow , jak mam nie kipiec ze wsciekłosci , teraz troche mam mniej wsciekłosci w sobie ale pierwsze dni to była tragedia , dom zapuszczony , nic kompletnie sie nie chce robic , czarne wizje przed oczami , a tutaj ida Swieta jak ja mam je spedzac nie mam pojecia, napisał mój Misiek list do mikołaja troche mnie to smieszy ale w cos trzeba wierzyc przeciez
Niech ten rok sie konczy a z nim moje problemy moze nowy bedzie lepszy oby :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

A juz wam nie bede smecic kazda z was ma swoje problemy :tak:

hej babulce!!

byłam dzis u gastrologa.poki co wizja wyciecia moich wrzodzisk sie oddla, ale wylazł mi jeszcze helicobacter i mam 2 antybole i kolejny 3 miesiace leczenia, potem kolejna gastroskopia eh. a i mamy dzis szczepienie.

tesiu jak juz na fb pisałam, my tylko w zimówkach, bo adidaski za małe. W sumie 3 pary mamy, ale i tak w jednych chodzi. super, ze troszke sie odprężyłaś!! niby drobiazg a jak humor poprawic potrafi prawda? fryzjer i małe zakupy - złote połaczenie!! ciesze sie razem w tobą kochana!!!!
pia kurcze brak mi słow zeby opisac co twoi rodzice wyrabiaja. smutne to straszne i przykro mi ze takie macie kiepskie stosunki. szkoda wielka. mam andzieje ze jeszcze kiedys sie dogadacie a gniazdko super, duze !!fajnie. blanka bedzie miała gdzie biegac:)a i obie z Blaneczką jesteście przepiękne kobietki!!! (foty na fb - -cudne!)
miczka &&&& za Was!! my tez dzis szczepienie! a i bije pokłony na Twoją cześć!!! - to za te ćwiczenia! mega cie podziwiam! mnie wołami do ćwiczen nie zagonią:)
konwalianko tuli tuli, twarda baba jesteś!!! :*
anula super ze Bartusiek chwycił tego tanszego smoka!
daga fajnie ze odpoczełaś!!! a małza faktycznie masz złotego! Rózinka tez boi sie obcych mężczyzn bardzo. Kobiet nie ale jak tylko jakas nieznana meska twarz pojawi sie na horyzoncie od razu robi podkówkę:)
marzenko boze Kochana Moja!! Trzymaj sie dzielnie!!!! nigdy przenigdy sie nie poddawaj!! masz wspaniała rodzinke,dla której warto poświęcić wszystkie siły i się leczyć!!!bedzie dobrze!! z całych sił trzymam kciuki!!!!!!!

tak a propo zabawek w biedronce zaczył sie pojawiac b.fajne zabawki. w nowej gazetce sa daty kiedy jakie beda sie pojawiac:)

miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
hejka:-)

Marzenko kurcze nie wiem co mam napisac, przykro mi. Bardzo, bardzo duzo zdrowka, wiary i wytrwalosci. Same problemy Was ostatnio dopadaja. Jestes silna kobieta i wierze ze nie poddasz sie przeciez jest Klaudusia. Nie smecisz, co tam takie problemy przy Twoich.
konwalianko obys szybciutko znalazla opieke dla Tymcia. Teraz tak trudno o porzadna opiekunke (chybaze masz na oku kogos znajomego)
Miczka &&& za wytrwalosc (mi tez by sie przydala)
daga wrocilas:-) Jowitka widze sie spisala na medal:tak: i co kupilyscie cos fajnego?
pia ehhhh ja tez juz bym sie chyba juz w zyciu do rodzicow nie odzwala. Kurcze to jest tesknota niby. Na Twoim miejscu to bym sie do nich chyba przejechala (sama) i powiedziala do słuchu.
Tesia :* Gabek w kozaczkach chodzi tylko w krotkich ale mysle ze smialo mozesz swoje Nadii zakladac.
maqnio no to chociaz jedno dobre ze bez operacji sie obedzie. Atakuj wrzodziska niech Ci juz gowy nie zawracaja (a raczej zoladka)

Do góry