reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

tesiu zagłosowane 3 razy! mam nadzieje, ze nocki beda spokojniejsze!
nil wow czyli u was tez ogniście bywało - tak jak u nas nawet słoki z kompotami o sciany lataly:) czasem niestety tak trzeba, zeby sie facet ogarnał. tak czy siak moze znowu poprobuj swoich zołzowatych mozliwości - moze małzowi sie oczy otworzą?:-D
pia fajnie, ze juz po remoncie, usciski!!

reklama
Witam,
Maly zasypia wiec mam chwile;-)
Maqnio, Nil problem w tym ze on smoczkow o innych ksztaltach nie chce, doslownie wpada w szal:sorry:a nie widzialam smoczkow ktore maja ksztalt podobny do aventu:sorry:
Pia straznie gryzie, po 2-3 dniach dziura w wielkoci palca, ma 15 zebow i wczesniej tak nie gryzl. Oby w miare szybko udalo ie z lozkiem;-)
Nil, ja tez potrafilam dac czadu a bylismy razem 3 lata, zabral mnie do siebie na imieniny ale tak mnie wkurzyl ze o 21 wyszlam od niego i pieszo zaczelam wracac do domu, niby probowal mnie zatrzymac ale dostal w twarz i jechal za mna z 5 km ale ja uprata, styczen mroz jak cholercia, kawal drogi szosa ale sama wrocilam do domu 14 km w kozakach w domu bylam o polnocy a buty byly do wyrzucenia po takiej przeprawie:-Dz Ł tez wojny ale nie az takie bo z tamtym byly na noze:-D:-D

Anula nie znam sie zbytnio na smoczkach bo ani Liwia ani Gabrielek nie chcieli ale moze Bartus cos takiego by lubil BABYONO GRYZAK ELAST.KSZTAŁT SMOCZKA Z GRZECHOTKĄ (2744326569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
hahaha dobra historia z tym ,,spacerkiem''. Tez mialam podobnie ale przeszlam tylko 5 km (ze sklepu bo w tamta strone maz mnie zawiozl samochodem ale potem sie zorientowalam ze jest pod wplywem:eek:)
maqnio dzia:* jakby moj dziadek powiedzial z ciebie ,,herod baba'':-D przypomnialo mi sie ze na kabaret sie wybierasz tylko nie pamietam kiedy (moze juz bylas? to jak bylo?) tez lubie kabarety. Przeszlabym sie zwlaszcza ze do Torunia nie mam daleko i mieszka tam moja siostra ale tluc sie np pociagiem z dzieciakami ehhhh
pia tez bym sie troche wkurzyla. Nie lubie jak ktos przychodzi jak nie jest cos wykonczone,dlatego poki co nikogo nie zapraszam:-D:-D:-D maz obiecal malowanie ale nigdy nie moze. z tego co pamietam to pisalas ze macie wybrany naroznik i co z nim?

Witajcie niedzielnie.
Jak narzekałam, że zębole już 3 miesiące nie wychodzą, tak wyszła trzecia 4. Tzn. na razie pierwszy koniuszek korony się przebił, no ale jest :rofl2: Chyba mogę to już liczyć jako 13 ząbek? :confused2:

Maqnio, gratuluję i zazdroszczę Rózinowego prawie-pełnego uzębienia. Może teraz faktycznie będzie lepiej spała.
NiL, czuję się ok. My też mieliśmy małe wojny z mężem, ale na pewno nie takie jak Wasze ;-)
Anula, a skoro on przegryza te smoki, to czas najwyższy odzwyczaić go od smoczka? Przecież nie będziesz co miesiąc wydawała 100 zł na same smoki.

Nil, tak był wybrany ale już 'po nim' ponieważ nie było jak po niego pojechać :[ wkurza mnie to, że niestety teraz musimy liczyć na kogoś.
Dzisiaj mąż pojechał do Abry popatrzyć na narożniki... zobaczymy z czym wróci. Teściu wytrzeźwiał wiec pojechali dopiero dziś :[

:* :* :*

pia uuuuu to szkoda troche jak tamten Wam sie podobal. Jesli bedziesz mogla pochwal sie nowym zakupem:-) swoja droga masz zaufanie do meza, ja w zyciu nie pozwolilabym mezowi czegokolwiek wybrac:-D

NiL, wiesz jak sie skończyło to zaufanie do męża? kupił... :) ... łóżko.... ale nie narożnik! jutro mają przywieź, zobaczymy, jestem ściekła :( pojechał z mamusią i już runęły moje marzenia.... dokładała nam do do zakupu no i widocznie rządziła...

malutka już śpi...
a ja rozczarowana... :( :( :(
...

hej bączki!!!

pia no nieźle małzonek zarządził z tym łóżkiem..a raczej teściowa. Moze nie jest az takie złe co?
anula lovi mają podobny kształt do aventu i canpol tez robi podobne:)
nil kabaret był.....REWELACYJNY!!no po prostu szał ciał, paranienormalni sa bascy a Igora po prostu kocham. Dzis zamawiam bilety na przyszły rok. Cała szczęka mnie bolała od śmiechu, wyszłam spocona od tego smiania i mega zadowolona!

miłęgo dnia!!!

hej:-)

pia o matko! fajna masz tesciowa:-) tez jak maqnio mam nadzieje, ze nie bedzie az tak zle moze cos sie z tym da zrobic.
maqnio super, fajnie, ze sie ubawilas. Zdrowa jest czasami taka porcja smiechu, no i tatus sie tez troche wyluzowal.

Siedze i trzymam na kolanach Gabrielka. Mowie Wam ja chyba kiedys zjem tego mojego slodziaka:tak: ostatnio maly nie odstepuje mnie na krok. Jak mu mowie ze ide np do lazienki to on biegnie za mna z okrzykiem ,,mama mama'':-) Wkurzylam sie: ostatnio na c&a online byly wyprzedaze i nazamawialam pare rzeczy a dzis napisali, ze wyslali...ale niewszystko bo zostalowyprzedane:angry: no kurde to jakim cudem ja kupilam cos czego nie ma. Gdybym wiedziala to wcale ym tam nie kupowala:eek:

reklama
Maqnio, NiL - nie wiem... nie wiem co z tym będzie. Zobaczymy jak przywiozą, może będzie fajne ale ja chciałam narożnik :( nawet używany ale narożnik :( cóż... jak już będzie to napiszę Wam co i jak...

a moja mała własnie się obudziła, ja piekę nóżki w piekarniku... wieczorem na blogu dodam przepis. :)

miłego dnia!!!

Do góry