Hej Laseczki!
Idzie, idzie prawa górna dwójka
Już widać piękny biały punkcik, także powitamy ją lada dzień
:-) No i nocka dziś ciut gorsza 4 pobudki na kołysanko i spanie do 6.20. Ale nie jest źle - można powiedzieć - wyspana jestem!
Pogoda u nas super, weekend ma być jeszcze piękniejszy
26-27 st. zapowiadają, oby!!!!!!!
maqnio, gratulacje dla Rózinki!!!!!!! Oj, a za nocko mocno tulę i serwuję pyszną kawkę
tesiu, witaj! Tulę za nockę! Dla Ciebie też ta kawka;-)
Aneta_85, naprawdę nikt tu nie chce być w stosunku do Ciebie złośliwy. Tak jak piszesz - forum jest po to, aby swoje zdanie wymienić z innymi i każda z nas się podzieliła swoją opinią. Tak jak maqnio Ci pisze - Kazda z nas wie jak najlepiej wychować swoje dziecko i każda będzie je wychowywała na swój sposób
z miłością!!!!!!!!! bo to najważniejsze! Nikt swego dziecka nie chce skrzywdzić podawaniem parówek czy danonków 1-2 razy na tydzień!!!!!!!! A trzymanie dziecka pod "jedzeniowym kloszem" też do niczego nie prowadzi. Oczywiście takie jest moje zdanie. I Ty masz prawo mieć swoje i ja to z całego serca szanuję :-)
Wydrusia, Kinia tez już próbowała wafelków, cukierka czekoladowego z nadzieniem i lizaków. Oczywiście nie daję jej do ręki tego codziennie, raz na kilka dni jedna rzecz to polizania, pomamlania. I jajeczniczkę niedługo też spróbuję jej podać
Anetkaa, no niestety związać się nie da, bo sęk w tym że za krótkie są teraz, coś w stylu "a'la bob". Miałam już podobną fryzurkę ale w innym kolorze i wtedy było ok. No to po cichu gratuluję nocki, tfu, tfu, żeby nie zapeszyć