reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć :-)

Milenka i ja bardzo dziękujemy za życzenia :-) Poszła spać teraz ;-) A ja musze trochę ogarnąć.....:eek:

konwalijka - a może to po prostu dwójka?? ;-) Przyjedz i koniecznie musimy się zobaczyć, moze Ci zaczaruję Tymka ;-):-p

Ania - 7:30 to źle??? Ooojj....marudzisz....doceń, że tyle śpi, Majka miałą czas, że wstawała o 5-6 :eek::confused2: Teraz na szczęście śpi do 6:30-7, Milenka do 7. Spokojnie mogę powiedzieć, że się wysypiam

monia - glukoza i tak nic nie da. Nutramigen jest okrutnie wstrętny w smaku, ja raz tylko spróbowałam, żeby zobaczyć czy nie gorące, nigdy więcej! Śmierdzi i smakuje jak zepsute ziemniaki. Obrzydlistwo! Ale dzieci to lubią....Majka piła do 3 roku życia.....Daj jej trochę czasu, na pewno się przyzwyczai.

malami - no, ta bakteria to nic ciekawego, ale antybiotyk pomoże. Dobrze, że wiesz, że ją ma. Skąd - tym się nie martw, czasu nie cofniesz, równie dobrze mógł załapać w szpitalu.

Miłego dnia :-)

reklama
kkasiulka, no właśnie Kinga też już wcześniej piła Nutramigen i nie było z tym większego problemu, też miała 3 miesiące. Ale taraz nie chce, bo spróbowała, że są rzeczy smaczniejsze do jedzenia i inne lepsze mleka. No nic - trzeba próbować :tak: dzięki za radę:tak:

Kasiulka no widzisz tak to jest jak sie czlowiek przyzwyczaji do dobrego;-) U nas 7;30 to wczesnie:) Ja duzo snu potrzebuje, a pozno chodze spac i dlatego marudze:-p

Malamii zdrowka dla Mateuszka! Oby problemy szybko minely.

witajcie babeczki

MILENKO i HANIU moc życzeń z okazji 6 miesięcy - rośnijscie zdrowo małe gwiazdki

ej kobitki nie marudzić 7:30 to super czas ja wstaję codziennie o 5:00 :eek:

samea ja nie budzę śpi ile potzrebuje raz więcej raz mniej a harmonogram dnia codziennie jest modyfikowany :shocked2:
malamii fajnie że badanie ok

no i wiecej nie pamiętam :confused2:...miłego dnia :cool2:

reklama
Hej.
Wpadam tylko na chwilę. Ciężko mi dzisiaj nadrobić zaległości, bo Jowita daje nieźle popalić. Marudzi i płacze cały dzień. Dobrze, że już dzisiaj piątek, na weekend mąż w domu. Może uda mi się jeszcze później wejść. Trzymajcie się. Miłego wieczoru

Do góry