reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Meczyk musi byc zaliczony:-) Ja przechodze od lamania rąk do diałania. Umówiłam się do psychologa, ja z czarkiem idziemu w środę, Weronia w piatek. Pewnie popełniamy błędy z których nie zdajemy sobie sprawy i mam nadzieję, że kobieta pomoże nam cos zmienić. Dziecko pełne wyrzutów sumienia błąka się z kata w kąt , jakby dopiero do niej docierało co zrobiła. Jakby ktos wczoraj wyłaczył jej racjonalne myslenie. Na razie nie mogę zmiięknąć i pozwalac jej na więcej. Masz rację Wisienko tylko konsekwencja. Tak sobie pomyślalam, że jakby inspektorzy ZUSU obserwowali mnie wczoraj toby mi to zwolnienie lekarskie zabrali. Błogosławione hormony, cho nie wszystkie bo przez adrenaline 2 h zaiwaniałam w butach na obcasach z przetrąconym kolanem nie czując bólu. No wygrywamy :-) Ale znowu czuję horror się z bliża w 2 połowie

Czekam na wiadomości od dzisiejszej Trójcy badaniowej :-)
Dzięki, że jesteście :-)

reklama
Czy możliwe jest to, że moj organizm ma za dużo witamin? odzywiam sie racjonalnie, jem owoce warzywa, soki itp. I już drugie podejscie robie do witamin, które sobie kupiłam Prenatal dha classic, i wydaje mi się jak zaczynam go brać, to przez to wraca biegunka i wymioty. co o tym sadzicie? moze nie potrzebuje poprostu witamin wiecej i organizm sie buntuje?

Nie bierz, jak źle się czujesz, nie bierz. Organizm jest mądrzejszy niż my, sam podpowiada co potrzebuje. A wit w pastylce, to tylko syntetyk, lepsza 'żywa' pomarańcza i pomidorek. Lecę wyłączyć Peppę, koniec tego dobrego, do przeczytania później.

Ja ostatnio wracam z pracy, pół godzinki nadrabiania zawsze na mnie czeka i wtedy mogę już z Wami gadać. :D

Mailuj, ooooo zgrozo to miałaś nerwów. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Weronika taka artystyczna dusza, nie pomyślała, że coś może się nie udać. Hehe swoją drogą odważna, tak pójść w świat z gitarą i kaszą. :-)

Mała Gorzatka,
to masakra z tymi Twoimi plecami. Jak to gorsze niż poród... Brrr współczuje i, że nic się nie da zrobić najgorsze.
Mnie właśnie tak od tygodnia bolą plecy koło południa w pracy i potem jak wrócę o domu muszę poleżeć bo cała dolna część mnie boli. Nigdy w życiu mojego kręgosłupa nie czułam, a teraz... Mam nadzieję, że nie będzie coraz gorzej.

Emka, hahaha dobra jesteś, rozbawiłaś mnie tym hipermarketem. :-D

Dodi, tak sobie mnie wyobrażałaś? hehe ciekawe czy to dobrze, czy źle :p;-)
Oglądając Wasze zdjęcia na NK, prawie wszystkie pasują do moich wyobrażeń. :-) Wyjątkiem i największą niespodzianką pozstaje Wisieńka :blink:

No to ponad godzinka nadrabiania postów zaliczona;) coś ta moja praca jeżeli o to chodzi to mnie wykończy... ;-)
orchidea mój mąż gra dokładnie w tą samą grę już grubo ponad 3 lata, nawet dokładną datę od kiedy pamieta... ech..... mają tam jakąś zgraną grupę z którą się standardowo umawiają. Pyta się z ciekawości na jakim serwerze gra Twój mąż - polskim czy angielskim, bo mój to na angielskim bo polskiego jeszcze nie było jak zaczynał. Ja też przez chwilę próbowałam, ale głównie żeby mu pomóc, ale jakoś nie potrafi mnie to wciągnąć...
em_ka my też z mężem jak już czasami się o coś posprzeczamy to właśnie o to, że dla nigo zawsze musi być czyjaś wina, no i oczywiście nie jego więc pada na mnie, co mnie z kolei strasznie irytuje. Ale mamy podstawową zasadę jeżeli chodzi o kłótnie nawet jak się poważniejsza zdarzy. Ze nie dajemy się za długo ponieść emocjom, i zawsze któreś w końcu przychodzi pierwsze bo nie położymy się spać dopóki sprawy nie obgadamy i się nie pogodzimy...

Cześć Ptysie ale dzień miałam :-)
Bąbelek jest zdrowy !!! :-) CRL 78,1 mm PRzeziernosc karkowa 1,7 mm
Wszystko wporzadeczku :) pierwszy raz widzialam jak majta nozeczkami !!! I ssał kciuczka przeuroczy widok plakalam niesamowite ! Zdjecia dodaje do Galerii i przepraszam ze tak pozno ale po wizycie polozylam sie i dopiero wstałam :*

mailuj masz rację tez wydaje mi się,że horror będzie :D ale Szmal niezawodny :-D a ja siedzieć długo nie mogę,bo mnie brzuch zaczyna boleć najlepiej mi na pół siedząco lub na leżąco :baffled: Veroniqe no to super,że dzidzia zdrowa :D

No wiesz Wisieńka, jakąś taką... hmm poważniejszą. Chyba dlatego, że ciągle myślałam, skoro Maciek taki dorosły (mam brata w jego wieku) to Ty pewnie też. I zaskoczyłam się bardzo jak zobaczyłam po prostu młodą, bardzo ładną dziewczynę, a nie Panią Mamę. :-)

reklama
veronique no to super Kochana!! bardzo sie ciesze:):) l
mala monis a ja tam mysle, ze ejsli masz dobre wyniki, odzywiasz sie zdrowo to moze niepotrzebne te dodatkowe witaminki? moze naprawde organizm sie buntuje bo ma za ich za duzo?

Do góry