reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wg kalkulatora wyszlo mi 8sierpien, a moj lekarz jest swiecie przekonany ze 8lipiec. mi tez cos w lipcu nie pasuje.. :)
to kiedy mialas ostatnia miesiaczke??bo jesli w pazdzierniku to na lipic sie lapiesz lisopad to uz sierpniowka oczywiscie jesli masz ochote to mozesz zostac z nami :) ok ja mykam bo zaraz kolezanka bedzie i trzeba mykac do domku sie szykowac trzymajcie && zeby wszystko ylo dobrze obiecuje ze w miare mozliwosci jak najszybciej napisze co i jak :* caluski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
powodzenia :) ciekawe co będzie....
czy ktoś liczył statystykę tych już potwierdzonych płci? Czy mi się wydaje, czy jest więcej chłopców :-)?

Pippi, no ja jestem na bieżąco i wydaje mi się że mamy 2 chłopaków, i ani jednej dziewczynki. Ale to dość logiczne, w końcu chłopaka szybciej można zdiagnozować :)
Myślę, że wchodzimy w etap "podglądania prezentów", i będziemy hurtowo się dowiadywać :)

jej dziewczyny chciałam się właśnie umówić do mojego gina i po raz pierwszy wszystkie terminy są zajęte do końca stycznia. ą mam prywatne ubezpieczenie. Nie wierzę:wściekła/y:

No u mnie tez chłopak był widoczny juz na genetycznym w 12tc. Tak tez myslałam, ze będzie

czekam na wieści z wizyt :)
Ja też mam dziś wizytę, ale duuuuużo mniej przyjemną - dentysta :szok: Trochę się boję :-( Zaraz wychodzę. Jak będzie bolało, będę myślała o Was i o tym co tam piszecie... :)

Witam kolejne nowe mamy! :)

dentysta brrr trzymam kciuki, zeby szybko i bezboleśnie :-)
no ja właśnie nie mam absolutnie żadnych przeczuć... tylko mój mąż ma, że dziewczynka, ale to chyba na zasadzie pobożnego życzenia, bo chce córkę.
chociaż ciąże on pierwszy mi zdiagnozował mówiąc że jakoś inaczej wyglądam (a to było chwilę po terminie spodziewanej miesiączki, więc jak mogłam wyglądać inaczej?) i potem zrobiłam test i skubany miał rację:-D

Witam!
Nic nie wiem co się dzieje, bo mam 15 stron zaległości. Biorę się za nadrabianie, bo skrobiecie w zatrważającym tempie! Wpadłam się tylko przywitać żebyście o mnie nie zapomniały i spadam czytać, czytać, czytać...
Paaaaaaa!!!

czekam na wieści z wizyt :)
Ja też mam dziś wizytę, ale duuuuużo mniej przyjemną - dentysta :szok: Trochę się boję :-( Zaraz wychodzę. Jak będzie bolało, będę myślała o Was i o tym co tam piszecie... :)

Witam kolejne nowe mamy! :)

ja mam dentyste w rodzinie a nawet dwóch. Mamy gratis i bezbolesnie. Uwierz da się żeby nie bolało.

reklama
ja też jestem bardzo ciekawa co to bedzie w wczesniejszych moich ciazach dowiedziaałam sie dopiero jak urodziłam teraz jednak jestem bardzo ciekawa i jk tylko to jest mozliwe to dlaczego mam nie wiedziec
Osobiscie jest mi to obojetne ale ciekawosc to zawsze ciekawosc

Do góry