reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
:):):) malizna kochana :) mamusi chce tylko
corin - wytrwaj jeszcze troche ten tragiczny skok trwa do 26 tyg. zycia dziecka o ile urodzilo sie w terminie:-D

witam
corin bardzo ci współczuje - po czasie trwania wygląda to jednak na skok oby szybko minęło
asica wracaj do zdrowia
konwalianko na gluten powiadasz ...oby nie
:-(

Madzia jak tam w pracy?

Corin skok moze sie skonczyc szybciej i trzeba sie trzymac tej mysli;-)

A u nas nie ma klotni kto spi w nocy jak mala zrobi sobie przerwe. Spi maz, bo On wstaje rano do pracy wiec zgazam sie ze musi sie wyspac:tak:

anula - brawo ;D co za data na zdj ;-)
corin - wspolczuje........moj dopiero teraz usnal, po placzu..nie wiem czy on glodny czy co..mleka nie chce jesc i glodny za 20 minut......masakra ;/

Anula, gratulacje dla Bartusia, teraz z Tymkim mogą sie bawić na siedząco..

Mój ma juz skończone 26 tygodni a meksyk trwa nadal.. usnał mi na piersi i nie mogę go odłożyć bo ryk od razu

reklama
Mateuszkowa przestwila sie data a ja juz nie chcialam pykac pozniej sie przestwi:-D
Konwalianka u nas tez musi byc skok bo maskara ze spaniem

Do góry