reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
:):):) malizna kochana :) mamusi chce tylko
corin - wytrwaj jeszcze troche ten tragiczny skok trwa do 26 tyg. zycia dziecka o ile urodzilo sie w terminie:-D

witam
corin bardzo ci współczuje - po czasie trwania wygląda to jednak na skok oby szybko minęło
asica wracaj do zdrowia
konwalianko na gluten powiadasz ...oby nie
:-(

Madzia jak tam w pracy?

Corin skok moze sie skonczyc szybciej i trzeba sie trzymac tej mysli;-)

A u nas nie ma klotni kto spi w nocy jak mala zrobi sobie przerwe. Spi maz, bo On wstaje rano do pracy wiec zgazam sie ze musi sie wyspac:tak:

anula - brawo ;D co za data na zdj ;-)
corin - wspolczuje........moj dopiero teraz usnal, po placzu..nie wiem czy on glodny czy co..mleka nie chce jesc i glodny za 20 minut......masakra ;/

Anula, gratulacje dla Bartusia, teraz z Tymkim mogą sie bawić na siedząco..

Mój ma juz skończone 26 tygodni a meksyk trwa nadal.. usnał mi na piersi i nie mogę go odłożyć bo ryk od razu

reklama
Mateuszkowa przestwila sie data a ja juz nie chcialam pykac pozniej sie przestwi:-D
Konwalianka u nas tez musi byc skok bo maskara ze spaniem

Do góry