reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

A dzięki dziewczyny, nawet jakaś w miare spokojna jestem jeżeli chodzi o wizytę:)
A pytania dzieciaczków super:) ciekawe jak to będzie z tymi co w drodze, chyba zapisywanie takich tekstów to rzeczywiście dobry pomysł.

reklama
Corin przyznaj sie, ale tak z reka na sercu, ile ty juz mam dzieci skoro rodzisz cale swoje zycie, w przeciwnosci do swinki morskiej :-D hahaha nie no teraz to juz mojemu powiedzialam i sie smial jak nie wiem :-D

danuska zakladaj to konto na NK i dopisz sie do listy a my zaprosimy sie do znajomych, albo ty nas ^^ ciekawie bedzie :p

basieniak ja np mam uwiecznione teksty nauczycieli ze szkoly z LO, pozniej smiechu co niemiara :-D

Jak urodziła się córa, to założyłam blog i spisywalam wszystkie teksty dzieciaków. Prowadzę go do teraz, ale teraz już rzadziej piszę bo dzieciaki już się pilnują z gadką, a poza tym nawet jak coś palną to nie pozwalają mi zapisywac na blogu :/

Witajcie, no dzis to padł rekord pisania. Czytam i czytam w przerwach bo tort męzowi na urodzinki robilam, jutro świętuje. No i wafle zrobiłam mniam.,.. zapraszam.
Anulka, widzę już ze powolutku wiesz co robić i oby tak dalej. 3 mam kciuki!!!
Laski ja chcę również dołączyć do NK ale nie na ogólnym. Wiec czekam na priva kogo mam szukać i wyślę zaproszenie. Dziś małe bobo coś się chyba odzywa. Widzialam ze założyłyście nowy wątek o ruchach.... no ja czuje już conieco. Także czekam na pivie na wasze wiadomośći jak mogę, bedzie mi łatwiej.

No takich tekstów ze szkoły to nie mam, ale za to mam notesik z smsami od męża (oczywiście głównie z czasów jak nie byliśmy małżeństwem), i to rzeczywiście supr pamiątka. Niestety te najstarsze kiedyś zanim zapisałam zgubiłam a raczej utopiłam razem z telefonem, ale i tak te co są są świetną pamiątką.

reklama
Do góry