reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No kochane nawet jeszcze wszystkich zdjęć na nk nie obejrzałam :D jutro przejrzę wszystkie obiecuje :D Jej pić mi się chcę strasznie a do tego wcinam kapuche kiszoną nie wiem co ja mam z tą kapchuchą hahaha

reklama
Obejrzałam tylko konto Wisieńki na NK. :szok::szok::cool2: Wyglądasz rewelacyjnie, jak zrobi żeby za 10 lat wyglądać tak młodo? Jakaś recepta wiecznej młodości jest w Twoim posiadaniu na pewno. Maciej wygląda faktycznie jak brat. I w ogóle jesteś śliczna i widać, że się kochacie bardzo z Polem. :-)

No Lipcóweczki Kochane chyba musze wziąść cos na uspokojenie, bo jestem w szoku ile brzuchatki napisały olala:):):)
juz w domku u teściów cudnie - jak zawsze zresztą, jestem za przeproszeniem obzarta, rozleniwiona i szczesliwa, ze juz w domku,bo tu zawsze ciasne ale własne:):):) i szkoda, ze nie moge Was pooglądać ani na fb ani na nk, bo ani tego ani tego nie posiadam:( no ale nic, beę zyła wyobrazeniem o Waszych bużkach:):):)
veronique trzymam kciuki za jutro:)

zaden problem zalozyc konto:)

tak siedze i mysle i przypomniala mi sie jedna z nas mieszka za ganica miala przyleciec do polski siedziala w domu i pod opieka miala dwoch facetow kojarzycie??mloda taka nic sie nie odzywa ciekawe co u niej a nie pamietam nicka moze ktoras kojarzy?? wspomne ze kiedys pisala ze taczki ma skladac hehe jakos to zapamietalam...

Gon1a, Veronique napiszcie do mnie na PW jak was znaleść na facebooku to sie do was odezwę :)

Ja pamiętam, faktycznie był taki motyw na początku :)

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które jutro się badają.

Moja córa przed chwilą przyszła i spytała: "Mamo, czy gawron to żon wrony?"
Odpadłam :-D
A syn ma kolejny problem z serii tych ciążowych: "Mamo jak to jest ze ty coś jesz, dzidzius sie najada a ty jesteś najedzona?"

Ostatnia edycja:
dziewczyny a zaożyłyście jakieś forum na nk czy klasę dla lipcóweczek? jak do was dołączyć? i jak mogę wysłąć do was wiadomość na pw

Hej laski!
Ja też nie mam nigdzie konta i mi przykro, że Was nie zobaczę :( :( :( Ja to w ogóle jestem jakimś głąbem informatycznym! Wszystko sprawia mi mega trudność i sie muszę nieźle nakombinować jak chcę jakieś zdjęcie wstawić czy coś.. Aż wstyd :zawstydzona/y::-(

Anulka, Veronique i Dodi_misia - o ile dobrze pamiętam to Wy wszystkie jutro oglądacie dzidzie :) Będzie wszystko dobrze, ale oczywiście będę trzymać kciuki. Tylko napiszcie jak będziecie po, żebym mogła puścić, bo mi palce poodpadają :-D

Corin no masz bardzo mądrego syna :-) ale jak to wyjaśnić to ja bym wymiekła :-D ale "gawron żon wrony" przebił dziś wszystko hahahaha :-D

reklama
fakt masz racje trzeba jej poszukac ale weszlam na pierwsza strone forum i widze ze jest jedna osobka ktora zaczela go a wogole sie nie odzywa hmm czy niektore o nas zapomnialy czy co...

Do góry