Hej kobietki,
miałam chęci ale nie miałam czasu żeby zaglądać ostatnio- akcja ząbkowanie….
Wczoraj byliśmy u pediatry na wizycie kontrolnej a propos żelaza ( ładnie już się wyrównało ale dalej Ferrum mamy popijać ok 2 mce). Dostalismy także wytyczne co do dietki. Cycus nadal zosteje, wchodzą zupki z mięskiem i deserki owocowe, Owoce już jemy od jakiegoś czasu także smak zna. Nie wiem jak to dziś z ta zupką zasmakuje
Za 2-3 tyg poł żółtka do zupki mamy dotawac co 2gi dzień, a po 6 mcy poł łyzki kaszy do zupki.Ale będzie *******nik hheheh – musze sliniaki dokupić
konwalianko to całkiem ładnie Tymek pospał
mateuszkowa fajnie się czyta o takich nocnych ekscesach ale tez wiem z doświadczenia ze człowiek wściekły i marzy- zaśnij dziecię, zaśnij….
joannach my nic nie stosujemy przeciwbólowego przy szczepieniach, jest krótki płacz i potem sen i ok, a popołudniu odsypia i tyle; następne mamy az w lipcu
konwalianka nie wiem czy to cos to pada można nazwac śniegiem
u nas szybko rozchlapuje
się;(
hello
balkan jak tam powrót córy marnotrawnej?
a ostatnio ja nawalam…..ale to dlatego ze zwyczajniej musiałabym tu zagladac albo o 6 rano albo o polnocy- mała ząbkuje i jęczy kolejny dzień( nie płacze tylko jęczy) , przebieram ją kilka razy dziennie bo bluzki mokre do pasa, kupy po pachy od kliku dni- nie wiem czy to ma związek z ząbkowaniem…
hej
corin- korzeń sprawdza się słyszałam…..musze i ja go kupić; upiecz i mi….ja nie wiem ja TY zdążasz…..
witam wszystkie mamusie!!!!miłego dnia!!!!