reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin no cos ty, po prostu staram sie byc mila (co sie rzadko zdaza w moim przypadku, jak to moj D mowi ,,ty jestes antysocjalna) hahah wiec docen to ze sie staram :-D kto wie co mi jeszcze do paly walnie w niedlugim czasie

Cześć Ptysie ... mnie tez troszeczke nie było a tutaj namerdane ze fiu fiu .
Jutro moj wazny dzien ... o 13 mam wizte i bedzie mierzona ta przeziernosc... BARDZO sie boje ... czy wszystko jest wporzadku czasami przychodza mi do glowy czarne mysli ale staram sie myslec pozytywnie jutro pierwszy raz zabieram P ze soba do gabinetu ...
Prosze Was Trzymajcie kciuki bo bardzo pragne tego aby bylo wszystko dobrze... a teraz uciekam i daje małzowi komputer bo musi cos porobic ( a nudzi mu sie tak ze chyba zwariuje z nim ) najgorzej ma z kichaniem ... te zebra bardzo bola ale juz jest lepiej .... Wedle teorii jak mezczyzna ma grype o umiera to wyobrazcie sobie jak moj przezywa :)
Teskno mi do plot z Wami ale tak bardzo sie stresuje jutrem ze ... staram sie zajmowac wszystkim !!! NaWET sERNIK DZISIAJ UPIEKLAM ale bez rodzynek oczywiscie :) trzymajcie kciuki raz jeszcze Was prosze i Caluje mocno !

no dziewczyny ja po przegladzie NK macie super zdjątka
em_ka niezła dzaga z Ciebie fajne te zdjątka Twoje, to jakas sesyjka pewnie
dodi przesliczne masz zdjatka z wesela
ja na NK dawno nie dodawalam zdjatek ale bardzo sie nie zmienilam oprócz obwodu brzucha no i moja niunia jest juz wieksza
veronique nie martw sie, nie nakrecaj sie myśl pozytywnie bedzie wszystko dobrze
corin nie masz konta na NK?? a jak Cie na FB znalezc??

Veronique trzymam kciuki ale na pewno bedzie wszytsko ok :-) wiec nie martw sie na zapas i daj znac od razu co tam.
Oczywiscie!! jak sernik to tylko bez pomarszczonych rodzynow :-D
A sesyjka byla ale nie taka super profesjonalna tylko kolega ktory studiuje fotografie mi robil, mialam cos robic w tym kierunku ale za leniwa bylam a pozniej w ciaze zaszlam, takze sama rozumiesz :-D
dodi_misia ty tez z tego co pamietam masz jutro wizyte wiec tez szybko napisz co TAM MASZ W BRZUSZKU :-D

Ja przepraszam ze jeszcze nawiaze do tematu Ani ale mysle ze powinnas sie jak najszybciej wyprowadzic z domu ta cala atmosfera nie jest dobra dla Ciebie a tym bardziej dla malenstwa . Skoro on tak robi teraz to nie jest wart ani jednej ZAPAMIETAJ SOBIE ANI JEDNEJ TWOJEJ ŁZY !!!
Jutro mamy wizyty i na pewno wszystko bedzie przynajmniej musi byc dobrze !!!
A co do facebooka ja tez bym chciala miec Was w kontakach ... :D

Przejrzałam te skromne 20 stron, które naskrobałyście od wczoraj. Szalone moje :-)

Widzę, że tu się ostro inwigilujemy ;-) bardzo dobrze. Ja bardzo chętnie też się przyłączę ale wlałabym nie wpisywać się do tego oficjalnego konta.

reklama
Do góry