reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam ponownie.
Pomimo mojej niedyspozycji spacerek zaliczony J
Psotka – lekarka mówiła, że wieczorami mogę sobie robić wziewy, ale nic konkretnego, i znów wspomniała o tarczycy, ale do tej pory wyniki miałam dobre i usg też w porządku, ale może warto sprawdzić… Poza tym znów nic z wagi spaść nie mogę…
Mimi – witaj i 100 latek dla malucha J
Teśka - straszna jest Twoja teściowa! A Ty jesteś Lux dziewczyna i pamiętaj o tym!!! J
Corin – super! Dobry gadżet nie jest zły J
Malamii – to może być krew, ale nie trzeba panikować tylko porozmawiać z lekarzem, u nas była krew w kupce, ale to naczynko pękło. Na szczęście już się to nie powtórzyło…

Odnośnie nóżek w buźce to przykro mi, że na razie nie mam szans na taki widok L ale moje dziecię wie, że ma nóżki. Powiem więcej, wie że na nóżkach ma butki a najlepsze jest to, że wie jak rozwiązać sznurowadła i zdjąć butki… Zdjęcie0372.jpgco widać na załączonym obrazku :-D

pozostałe pominięte mamuśki witam!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny muszę się wam do czegos przyznać....................dziś są moje 26te urodziny:szok:ale jestem stara!!!!!!!!!
A tak na powaznie to nie mam z tego powodu depresji:-D

Mój Wojtek też je marchewkę w zupce ale na szczescie nie ma zatwardzen. Czasem tylko tak strasznie stęka awychodzi kozi bobek ale na szczescie buli brzuszka nie ma:-) dzis mu zetrę jabłko na tarce zobaczymy;-)

Malamii06 my męczymy się z kupkami już 3 tydzień. najpierw była 1 kupka z krwią. Lekarka powiedziała aby nie panikować.
Powiedziała, że kupka z krwią może się pojawić jak mały się naprężył podczas robienia kupki lub zjadłąm coś co mu zaszkodziło i kupka była" luźniejsza". Niestety po tygodniu sytuacja się powtórzyła i tak do dzisiaj. Mam nadzieję, że u Was to pojedyńcza kupka i więdcej się nie powtórzy, a gdyby jednak była drugi raz to wymuś zrobienie badań bo nam tak od razu niestety nie zrobili, a wszystko zrzuciła na moje jedzenie i niepotrzebnie czekaliśmy.piszę z małym przy cycu ewiec może mało składnie. jak będziesz miała jakieś pytania to pisz. Odpiszę jak tylko synek pozwoli :)

Beja - sto lat, sto lat...
Malamii - ja dopiero jak szukałam info o sks zalogowałam się na forum i jakiś czas później wpadłam na to, że mogę się gdzieć poudzielać :-D nie wiem czemu nie wpadłam na to wcześniej ehhh...

malami najpierw byla ta kulka czarna srednica okolo 5zl-towki. potem szly dlugie weze czarne, az do momentu jak sie pojawil kolor zolty. mam nadzieje ze nastepne kupki to beda juz takie jakie powinny byc. narazie mysle ze zaprzestane podawania jedzonka procz mleka, tymbardziej ze w niedziele lecimy do Rzymu, zmiana miejsca, klimatu, boje sie by nie bylo powtorki.
baja sto latek
mateuszkowa tu u mnie nie ma gerbera, a tez myslalam nad tym. jak cos to jest sliwka z czyms tam
konwalianka ja tez tak mysle ze to po marchewce, ale on jadl ostanio marchewke z dynia w niedziele, potym kupka byla. dobrze ze ja zrobil, ale jak sie tak meczyl przy robieniu to pomyslalam o Was, o Tym jak Tymus sie meczy przy kupkach. brrr.....

Ostatnia edycja:
reklama
Malami może być jedna niteczka krwi a może być więcej, ale nie panikuj. Przypomniało mi się, że położna powiedziała mi , że krew może się też pojawić jak mały podrażni brodawkę do krwi i się jej troszkę napije. Nie wiem czy karmisz piersią, ale jeżeli tak to może Ci podrażnił

Do góry