reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
sesti - napis zteż ile kosztuje taki bajer
Miczka
Fanka BB :)
Teska mieliśmy z aventa i jak był całkiem malutki to z niej pił. A teraz coś mu się odwidziało. Myślałam że może za wolno mu leci, kupiłam smoczek 3+ i też dupa. Próbowałam jeszcze smoczkiem z nuka ale też nie pasi musimy szukać dalej
aaalexaaandraaa
Fanka BB :)
hej dziewczyny, wiedziałam - Alexik chory od rana już coś czułam, ja wstałam z bolem gardła a on marudził i marudził. No i w końcu sprawdziłam - 38 st i co teraz - lekarz czy w aptece można coś kupić od ręki?
KOCHANE MOJE, DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA DOBRE SŁOWO! Przepraszam, że nie odpisuję każdej z Was osobno, ale jestem wykończona dzisiaj, latanie z tą osiemnastka, problemy z Dawidusiem, teściowa w domu, jakiś Sajogon!
Jeśli chodzi o krew w kupce, to pediatra podejrzewa nietolerancję laktozy i szkodzi mu bebilon pepti, ale wysłała nas jeszcze na konsultację do gastroenterologa, mamy wizytę w poniedziałek.
Wisieńko, telefon mi padł, przepraszam! Za chwilke podładuję! Kocham mocno:*
Maqnio, prosiła, żeby Wam przekazać, że mocno Was ściska, ale nie ma siły i nastroju na pisanie na forum, Rózia jej nie oszczędza i bidulka ledwo zipie.
Jeśli chodzi o krew w kupce, to pediatra podejrzewa nietolerancję laktozy i szkodzi mu bebilon pepti, ale wysłała nas jeszcze na konsultację do gastroenterologa, mamy wizytę w poniedziałek.
Wisieńko, telefon mi padł, przepraszam! Za chwilke podładuję! Kocham mocno:*
Maqnio, prosiła, żeby Wam przekazać, że mocno Was ściska, ale nie ma siły i nastroju na pisanie na forum, Rózia jej nie oszczędza i bidulka ledwo zipie.
reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Teśka mam tylko małe bo duża była wadliwa i musiałam wyrzycić...
aleks - lekarz owszem ale ja na pewno coś bym od ręki podała, w domu mam pod ręką paracetamol w czopkach gdyby coś...
aleks - lekarz owszem ale ja na pewno coś bym od ręki podała, w domu mam pod ręką paracetamol w czopkach gdyby coś...