reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Przyszedł nasz fotelik Bumbo.Zrobię fotki , to Wam pokażę jak Nati siedzi w nim.Tylko on jest do 10 kg a Nati wazy juz 8 więc długo nam nie posłuży:(a niby do 12 mca życia hehe

reklama
Teska mieliśmy z aventa i jak był całkiem malutki to z niej pił. A teraz coś mu się odwidziało. Myślałam że może za wolno mu leci, kupiłam smoczek 3+ i też dupa. Próbowałam jeszcze smoczkiem z nuka ale też nie pasi :confused2: musimy szukać dalej

asica ha no kosztuje nowy- ale Ty jeszcze tego pewnie nie wiesz ,że masz do czynienia ze starą allegrowiczką i nie ma to jak upolować używany w świetnym stanie za pół ceny:)

asica a ty masz te wieksze buteleczki aventa ?bo ja mamdwie male a potrzebuje ze 2 duze aventa jesli masz moze ja moglabym odkupic po znajomosci???bym niemusiala szukac na allegro

hej dziewczyny, wiedziałam - Alexik chory :wściekła/y::wściekła/y: od rana już coś czułam, ja wstałam z bolem gardła a on marudził i marudził. No i w końcu sprawdziłam - 38 st :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co teraz - lekarz czy w aptece można coś kupić od ręki?

KOCHANE MOJE, DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA DOBRE SŁOWO! Przepraszam, że nie odpisuję każdej z Was osobno, ale jestem wykończona dzisiaj, latanie z tą osiemnastka, problemy z Dawidusiem, teściowa w domu, jakiś Sajogon!

Jeśli chodzi o krew w kupce, to pediatra podejrzewa nietolerancję laktozy i szkodzi mu bebilon pepti, ale wysłała nas jeszcze na konsultację do gastroenterologa, mamy wizytę w poniedziałek.

Wisieńko, telefon mi padł, przepraszam! Za chwilke podładuję! Kocham mocno:*

Maqnio, prosiła, żeby Wam przekazać, że mocno Was ściska, ale nie ma siły i nastroju na pisanie na forum, Rózia jej nie oszczędza i bidulka ledwo zipie.

reklama
Teśka mam tylko małe bo duża była wadliwa i musiałam wyrzycić...
aleks - lekarz owszem ale ja na pewno coś bym od ręki podała, w domu mam pod ręką paracetamol w czopkach gdyby coś...

Do góry