corin, konwalianka - ehhh chcialoby się powiedzieć, że można się przyzwyczaić w końcu ale NIE< NIEce MOZNA... Ja mam takie nocki od jego urodzenia, pamietam jedna jedyna noc po ktorej wstalam taka wyspana, ze szok... 1 jedyna noc na 4 miesiące!!!!!!! No i nie powiem, żeby teraz było lepiej... Próbowaliśmy go wczoraj przetrzymać zgodnie z planem ale udało nam się tylko 2.5 h (powinno być ok 4
). Wstal o 4:20 i ledwo ledwo dawał radę, więc przed 7 go wykąpaliśmy, był taki śpiący, że wszamał tylko 70 ml kleiku z mleczkiem i padł. Podaliśmy wczoraj po kąpieli czopek parac. i o dziwo pobudki z płaczem nie było... Czyli może to jednak zęby...? Potem pobudki kolejno 22, po 1, przed 4, o 7 i o 10
tak tak, szaaaaaaał - pospaliśmy do 10
więc na razie raczej trudno nam zrealizować plan a właściwie jego 2 część, tę popołudniową
konwalianka - ja przed wczoraj dostałam od męża pięcią w twarz
przez sen oczywiście
podobno byłam tak zaspana, że pogłaskalam się tylko po niej powiedziałam: aaałłłaaaaaaaa i poszłam dalej w kimkę
teśka - super, że po badaniu wszystko dobrze!!
miczka -
nie dołuj nas swoimi nockami
zazdrość zżera mnie od środka...
anetka - a czemu nie w humorku? Ślę całuski - uśmiechnij się ;-)
sestina - zawsze jak Alex śpi z rękami do góry to mam wrażenie, że to jego najlepszy sen - nawet się nie porusz wtedy..!!!
psota - kochana, to nie tak jak myślisz kotku!!!! to pewnie nic poważnego!!
U nas od rana aria - baaaaabaaaabaaaabiiiii, jaaaaaaaaaabaaaa, neeenieeee, eeeeeeeebeeee, brrrrrrr (po którym następuje plucie śliną i zakrzsztuszenie
). Buzia mu się nie zmayka... A ja wspominam mój przyjemnie erotyczny sen z kolegą z... GIMNAZJUM!! I nie powiem, zeby to był jakiś ważny osobnik w moi życiu :-) ale sen wielce, przyjemny aż nie chciało się budzić....
ale brrrrrrrrrrrrrr rzyczywistość sprowadziła mnie na ziemię...
Asica - dziękujemy za życzenia!!
Wiecie tak sobie myślę, że to niesprawiedliwe, że mieszkam tak daleko bo żadna nie chce mnie odwiedzić :-( polska rozumiem a reszta świata... ??? szwecja, luksemburg, UK...? hoop hoop??????