reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wiercenie obudziło malutką, ale na szczęscie jest zadowolona...
konwalianko, a u nas właśnie idzie druga tura kupki:) wprost na moje kolana wali:)

asica, moze jakies jesienne osłabienie, na wszelki wypadek moglas wybrać sie do lekarza:)

reklama
dodi na pewno czeka mnie reumatolog, ale problem w tym że w okolicy nie ma dobrego :no: ostatnio (kilka lat temu w prawdzie) 4 miesiące lekarka faszerowała mnie antybiotykami i na koniec stwierdziła, że może to wątroba, cóż na jej oczach podarłam receptę i wyszłam z gabinetu od tamtej pory nie byłam

No u mnie marud pełną gębą... Od wstania o 7 tylko ryk i ryk. Teraz w foteliku go bujam, może w końcu zaśnie... bo tylko wtedy nie ryczy :rofl2:

A tak w ogóle to ten mój bąbel jest już za duży na fotelik... główka mu lekko wystaje :eek:

Madzia, Teśka ja ogólnie jestem zainteresowana spotkaniem, a co ;-)
A tak w ogóle Teśka to gdzie Ty mieszkasz jak masz niedaleko Olsztyn, bo Madzia w Toruniu chyba?

Hej, wpadlam sie ogrzac ;-) wlasnie wrocilysmy ze spaceru. Ewa tak mocno zasnela ze spi do tej pory. Zostawilam ja w wozku i (niestety) kombinezonie, ale porozpinalam ja. Zasnela na dworku bardzo szybko, mimo ze pol godz wczesniej wstala po drzemce. Chyba jej odpowiada spanie na zimnym powietrzu ;-)

Mam jeszcze pytanie. Czy wasze dzieciaki tez maja zgrubienie po wkluciu szczepionki? Ewa ma tam taka kuleczke :eek:

corin u nas płasko

mam pytanie do mam karmiących mm jakie macie zalecenia co do podawania wit. D bo ja już zgłupiałam i przecież jakaś dawka jest w mleku?

aneta ja mam do olsztyna 40 km:-D:tak::tak:hasło i jestem

asica kuruj się kochana no i koniecznie lekarz

Hello gwiazdy,
u nas weekendzik chorobowo, wczoraj trochę rodzinki po południu nas odwiedzili także zmęczona o 23 padłam jak Pluto;)
Natalia ostatnimi dniami baardzo grzeczna, jak w zegarku w dzień sen, cycuś, zabawa z gadaniem i tak do kapieli- w sumie od 10 razno do 20 to śpi ok 5 godzin. W nocy ciut lepiej - teraz pobudki koło 24-1 i potem przed 5. Jutro szczepimy ale tym razem tylko 6 w 1, pneumo i rota w odstępach dam.
A ja zmagam się z nawrotem alergii na twarzy- myslałam ze to on anty Azalii ale jak nawróciło po odstawieniu to chyba co innego ?Alee coo? wyglądam jak poparzona na częsci twarzy i potwornie swędzi i wysusza się brrr
konwalianka i jak ta pupa? tez to mielismy kilka mcy temu i stosowałam gencjankę na wodzie a jak wyschła to tormentiol .2-3 dni i pupa jak nowa. Buziaki od Nati dla Tymcia
psota, maqnio świetnie uwiecznione pierwsze spotkanko:)życzę takich więcej
balkan i jak Mati po szczepieniu? Temperaturki nie ma?Czy śpi?
Corin u nas było zawsze bez grudek po ukłuciu....buziaki dla Ewuni
dodi to pewnie jakis czas jeszcze będzie nieregularnie z tym okresem

z seriali polecam MIldred Pierce z Kate Winslet oraz Dynastię Tudorów z przystojnym Rhys- Mayers'em

MADZIA, ja daję jedną kropklę Devikapu dziennie.

No i doszłam do tego, dlaczego moje dziecko nie chciało pić wody, soczków, herbatki... Nie odpowiadała mu butelka i smoczek aventu, z dr browna ciagnie pięknie ;)

U mnie masakry ciąg dalszy, do jutra kibla nie ogarnę hehe

psotka, no widzisz a czasami się martwimy a powód jest tak błahy:)

corin, U nas po tych szczepionkach w nóżkę gładko, tylko ta ze szpitala pierwsza jest wypukła..

reklama
Helol!my juz po lekarzu osluchowo wszystko okej ale lekkie przeziebionko ma mamy nasifin soft i na gardelkohascosept i bendziemy gonic te wstretne przeziebienie:baffled:sesti witaj ,a gdzie wydrusia zaginela????;-)aneto ja dokladnie jestem z suwalczczyzny wiec to wcale do Olsztyna tak bardzo daleko to nie jest ,ja tak samo Madziu tez devikap kropelke,sesti ja tez uzywaz azali ale zadnych wypryskow nie mam to moze tak cos u ciebie

Do góry