reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam z rańca!

Niezłe jesteście z tymi nocnymi rozmowami....

Oj mam nadzieję, że Mateuszowi się skok skończy.... budzi się w nocy co 2 - 3 godziny.... oj gdzie ten nieprzerwany 6-ciogodzinny sen.....

na śniadanie zjedliśmy kaszkę manną z żurawinami - tzn ja i Marek.... szarlotka w piekarniku, a w łazience czeka pranie do wyprasowania.... mąż pojechał do pracy.... chyba zadzownię po mamę, to troszkę posprzątam.....

Hej Slonca!!!
psota, sis, miczka, wisniowa matko bosko Wy jestescie niemozliwe, zeby do nocy tak gadac no, ja to znowu mialam odjazd o 20;15, no ale nie da sie inaczej, bo krolowa wybudzala sie co 1 h do balego rana..eh, buziam Was
Emka tak piszesz ze kregosłup wysiada, słuchaj a moze kup chuste, swietnie odciazy ci kregosłup, Nico bedzie do Ciebie przytulona a i obie rece bedziesz miala wolne.

Anula super ze ortopeda ok!

malami wow gratki kochana dla synusia super i zazdroszcze!!!! a co do śłuzyb zdrowia - brak słow, kretyni.

Miczka super, ze zakupy udane!!!ja bym poki co moze spróbowala sama katarku sie pozbyc, sol morska, masc majerankowa moze pomoze, zdrowka dla Szymka! ja zbednych pokladów - zero, a chalupa zagruzowana:-D

Silwia wspolczuje kochana:*wogóle ejst chyba cos na rzeczy, tak jakby fatum 4-miesiaca, bo wiekszosc naszych lipcowych babli własnie w tym okresie ma problemy ze spaniem
konwalianka Mloda tez rusza głowka w prawo i lewo, jak usypia rowniez. słuchaj kochana a jesli moge zapytac jak Wy usypiacie Tymka? usypia sam w łózeczku czy nosicie, bujacie..a i super ten Twój małz:)

Corin gratki!!!

milego dnia babolce!!!!

Cześć ranne ptaszki,

ja wczoraj jeszcze ogladałam film i poszłam spać po 1, kurcze żebym wiedziala że tu taka zabawa to bym przyszła hehe

konwalianka, mój małż by na to nie wpadł:)

Miczka, no to dziś dzień lenia, jedyne co zrobiłam to zjadłam sniadanie i wstawiłam pranie....
Wex przykład z balkan, ona juz ciasto w piekarniku nawet ma....mniammmm

Sorki, pranie też się nie pierze, bo zapomniałam włączyć guzika...a coś mi tak za cicho było hhe

maqnio, boziu bidulko, a mnie się wydaje że ja często wstaje i się nie wysypiam, ale widzę że nie mam co narzekać... buzia!!

Ostatnia edycja:
Hej Kochane ja już od 9 na nogach :-) o 7.00 wstała Lileczka i zaczeła gadać do projektora po czym zaczęła w niego walić ręką bo zaczaiła ze jak gdzieś naciśnie to wydaje odgłosy :-)
Corin bidulko:*
Konwalianka jakie to słodkie hi hi :-) ważne że Tymuś padł :-) Właśnie jak go usypiacie Słoneczko?:-)
Miczka witaj!:-) jak po imprezce?:-)
Małamii Witaj:-)
Balkan Witaj :-) ja czekam na śniadanko bo mąż robi :-) moja pranie wyprane poprasowane rogaliki wyszykowane tylko obiadek i mycie podłóg jesio :-)
Sis :***** Rózia :***** tęsknie za Wami :-( :zawstydzona/y:
Dodiś Witaj Mamuśka :-) żałuj że nie zajrzałaś wczoraj :-)
Ja mam dziś gości :-D jutro odjeżdżają i następni przyjeżdżają :-D to wrzucam foto wczorajszego arcydzieła :-)

Witam, ja sie zastanawiam co tu taki spokój, a dziś czerwona kartka w kalendarzu w pl. Ja jak zwykle siedzę sama w domu z małym... Jak ja się nie mogę doczekać grudnia. Urlopu mojej drugiej połowy...
Ja równiez z chęcia przyjmę od kogość chęć do pracy a oddam lenia:-D Dobrze dopłace:-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry Słoneczka!!!

Przepraszam, że nie odnoszę się do postów, ale goście walą do nas drzwiami i oknami;)

Schowałam dla Was rogaliki, proszę kochane moje!

DSC00311.jpgDSC00329.jpgDSC00265.jpg

Do góry