Cześć drukareczki!!
Jesteście niemożliwe!! Znowu mam 20 stron do nadrobienia!!!! Ech.. Pomału się do tego przyzwyczajam
Więc na razie ustosunkuję się do tego co doczytałam:
asica - co do włosków w kupce to ja już kilka razy znalazłam jego włoski ale nie zauważyłam żeby mały miał z tego tytułu jakieś problemy. Mój Mateusz często macha rączkami, łapie się za głowę a potem ładuje rączki do buzi, nie jest możliwe upilnowanie żeby włosa (swojego) nie zjadł :/
Magia - wszystkiego naj dla 4miesięczniaka!!!!! (spóźnione ale szczere!!!!)
psotka - doczytałam o Dawidku - to na prawdę CUD, że wyzdrowiał całkowicie!!! Warto mieć nadzieję, jak widać!! Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia
Wisieńka - haha dzięki kochana
)) zrobiłam dzisiaj dwa prania i ogarnęłam kuchnię - TO DZIAŁA!
)))
Corin, Wisieńka - ja Was podziwiam!! nie dość, że nie jesteście mamami z jednym dziesiątkiem, w domu posprzątane, na forum jesteście na bieżąco, to jeszcze się wzięłyście za pisanie bloga!!!! ja przy Was wymiękam
U nas nocka SUPER!!!!! Mateusz po raz pierwszy przespał ją w całości!!!!!! Usnął o 20:30 i wstał o godz. 6!!!! Jestem w szoku
)) Co prawda około 1 w nocy dałam mu smoka i generalnie od 4 już czuwałam i co godzinkę chodziłam do pokoju Mateusza patrzeć co z nim bo nie mogłam uwierzyć, że on tak śpi. Tym bardziej, że przed spaniem średnio zjadł, bardzo płakał, nie mogłam go uspokoić..
Dzisiaj idziemy w odwiedzinki do 3tygodnie młodszego Bartka
Ciekawe czy chłopaki się zakumplują
Dziewczyny, mam pytanie: czego używacie do codziennej pielęgnacji pupy? Ja co zmiana pieluszki smaruję małemu pupę Linodermem z alantoiną. Jestem bardzo zadowolona, to jest krem konsystencji takiej wazelinki. Problem w tym, że jest mało wydajny. Średnio 5 opakowań starcza mi na miesiąc co daje 50 zł!! Uważam, że trochę za dużo i postanowiłam zmienić. Tylko nie wiem na co.. Kupiłam kiedyś zasypkę bo polecała mi szwagierka ale jakoś nie wychodzi mi to sypanie pupy pudrem :/ Polećcie coś, proszę
Buziam wszystkie mamuśki i ich maleństwa