reklama
Corin
Mama Trójki :)
Psota, jak sie ciesze!!! Rewelacyjne wiesci. Suuuuper! A placz ile wlezie, nalezy ci sie, bo oewnie przez te 3 miesiace swoje przeszlas. Ale jak sie juz wyplaczesz, to od tej pory juz tylko usmiech na buzi :-)
Wisieńka
Fanka BB :)
Wydrusia ojtam ojtam
Psotko wam to się po prostu nalezało po tych wszystkich przejściach
Maqnio Łukaszek Magi miał chyba refluks więc popytaj .
Magia no faktycznie Stasia posłałaś do szkoły
Psotko wam to się po prostu nalezało po tych wszystkich przejściach
Maqnio Łukaszek Magi miał chyba refluks więc popytaj .
Magia no faktycznie Stasia posłałaś do szkoły
Psocia Huraaaaaa!!!!!!!! :-)
Maqnio no właśnie lekarka tak powiedziała, że Staś może chodzić do szkoły, bo odprowadza przecież brata do szkoły
A z tym refluksem - faktycznie Łukaszek miał od urodzenia, ale stwierdzili mu jak miał ze 3 latka, bo wcześniej się nie dało. Ale lekarz-gastrolog podejrzewał jak mały miał 3 miesiące i dał mu debridat, kazał ustawić łóżeczko pod skosem (główka w górze), no i zagęszczać pokarmy (szczególnie na noc). I żeby się nie przejadał - lepiej mało a często. A jak miał 3 latka dostał Polprazol. Ale właśnie Cię pytałam czy Rózinka nie ulewa dużo, bo dzieci, które mają refluks bardzo źle śpią, robią mostki i tak charakterystyczne odchylają podczas snu główkę do tyłu (bo je pali to, co wraca z żołądka).
Maqnio no właśnie lekarka tak powiedziała, że Staś może chodzić do szkoły, bo odprowadza przecież brata do szkoły
A z tym refluksem - faktycznie Łukaszek miał od urodzenia, ale stwierdzili mu jak miał ze 3 latka, bo wcześniej się nie dało. Ale lekarz-gastrolog podejrzewał jak mały miał 3 miesiące i dał mu debridat, kazał ustawić łóżeczko pod skosem (główka w górze), no i zagęszczać pokarmy (szczególnie na noc). I żeby się nie przejadał - lepiej mało a często. A jak miał 3 latka dostał Polprazol. Ale właśnie Cię pytałam czy Rózinka nie ulewa dużo, bo dzieci, które mają refluks bardzo źle śpią, robią mostki i tak charakterystyczne odchylają podczas snu główkę do tyłu (bo je pali to, co wraca z żołądka).
Ostatnia edycja:
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Wisieńko nie mogę no :-) musze czekać na Ciebie :-) hi hi a jakby nam się wpało to znów na lipca ha ha ha
maqnio
Mamusia Różyczki
magia a no faktycznie Stasinek dzielnie braciszka do szkoły odprowadza:-)kurcze Rózia ma to wszystko o czym piszesz cholerka, głowke odchyla bardzo (własnie jak spi), mostki robi non stop, tylko ze ja stawiałam na WNM a moze to wlasnie refluks, debridat podawałam ale przestałam, moze znowu zaczne, kurde.ona sporo ulewa, czasem az chlusta i generalnie duzo na raz wcina ok 180 ml co posilek. a debidat Łukaszkowi pomagał? a nie wiesz moze co moze przyniesc jeszcze ulge takim maluszkom?dzieki kochana za info:*
szkoda ze rennie nie mozna takim maluchom podawac:-)wiem wiem..glupie mam pomysly
szkoda ze rennie nie mozna takim maluchom podawac:-)wiem wiem..glupie mam pomysly
Ostatnia edycja:
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
psotka - a nie mówiłam!!! no mówiłam, że się samo cofnie!!! Bardzo się cieszę razem z Tobą
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
100 lat dla Stasia!
Marzena197235
Fanka BB :)
Psotko no kochana jestes w siódmym niebie a my razem z wami , tez sie popłakałam jak przeczytałam ta wiadomosc to wspaniale wiadomosci najpiekniejsze pod słoncem , BUZIAKI DLA WAS WIELKIE
Maqnio no to ja juz nie rozumiem powodu niespania gwiazdeczki kochanej , wszystkie badania w najlepszym porzadku chwała za to , jednak co jest powodem jej nocnych wojazy to mnie bardzo zastanawia
Maqnio no to ja juz nie rozumiem powodu niespania gwiazdeczki kochanej , wszystkie badania w najlepszym porzadku chwała za to , jednak co jest powodem jej nocnych wojazy to mnie bardzo zastanawia
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
marzenko wierz mi kochana, ze ja tez juz jestem cala glupia, bo tak jak piszesz..niby wszystkie badania w normie a Mloda jak nie spala tak nie śpi nadal..kurcze moze to napiecie meisniowe plus ewentulanie ten refluks sieja takie niespanie...poprobuje jeszcze powalczyc ..moze faktycznie tresc zoładka jej sie cofa i najzwyczajniej w swiecie pali bidulke..