reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wisienka staram sie ale wiesz rozne sa gusta a ja bylam tak wymeczona ta ciaza ze odpuscilam a ze wszyscy chcieli Szymona wybralam Bartosza bo tamto kompletnie mi sie nie podoba:confused:teraz bym tak latwo nie odpusciala:-D

reklama
Psocia Huraaaaaa!!!!!!!! :-)
Maqnio no właśnie lekarka tak powiedziała, że Staś może chodzić do szkoły, bo odprowadza przecież brata do szkoły:-D
A z tym refluksem - faktycznie Łukaszek miał od urodzenia, ale stwierdzili mu jak miał ze 3 latka, bo wcześniej się nie dało. Ale lekarz-gastrolog podejrzewał jak mały miał 3 miesiące i dał mu debridat, kazał ustawić łóżeczko pod skosem (główka w górze), no i zagęszczać pokarmy (szczególnie na noc). I żeby się nie przejadał - lepiej mało a często. A jak miał 3 latka dostał Polprazol. Ale właśnie Cię pytałam czy Rózinka nie ulewa dużo, bo dzieci, które mają refluks bardzo źle śpią, robią mostki i tak charakterystyczne odchylają podczas snu główkę do tyłu (bo je pali to, co wraca z żołądka).

Ostatnia edycja:
magia a no faktycznie Stasinek dzielnie braciszka do szkoły odprowadza:-)kurcze Rózia ma to wszystko o czym piszesz cholerka, głowke odchyla bardzo (własnie jak spi), mostki robi non stop, tylko ze ja stawiałam na WNM a moze to wlasnie refluks, debridat podawałam ale przestałam, moze znowu zaczne, kurde.ona sporo ulewa, czasem az chlusta i generalnie duzo na raz wcina ok 180 ml co posilek. a debidat Łukaszkowi pomagał? a nie wiesz moze co moze przyniesc jeszcze ulge takim maluszkom?dzieki kochana za info:*

szkoda ze rennie nie mozna takim maluchom podawac:-)wiem wiem..glupie mam pomysly:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Psotko no kochana jestes w siódmym niebie a my razem z wami , tez sie popłakałam jak przeczytałam ta wiadomosc to wspaniale wiadomosci najpiekniejsze pod słoncem , BUZIAKI DLA WAS WIELKIE
Maqnio no to ja juz nie rozumiem powodu niespania gwiazdeczki kochanej , wszystkie badania w najlepszym porzadku chwała za to , jednak co jest powodem jej nocnych wojazy to mnie bardzo zastanawia

reklama
marzenko wierz mi kochana, ze ja tez juz jestem cala glupia, bo tak jak piszesz..niby wszystkie badania w normie a Mloda jak nie spala tak nie śpi nadal..kurcze moze to napiecie meisniowe plus ewentulanie ten refluks sieja takie niespanie...poprobuje jeszcze powalczyc ..moze faktycznie tresc zoładka jej sie cofa i najzwyczajniej w swiecie pali bidulke..

Do góry