reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Zaraz zmykam spać, bo zmęczona jestem koszmarnie.
Danusia Renusia u nas też nocki od tygodnia kiepskie. Staś budzi się 3-4 rano i albo marudzi albo się bawi. Potem odsypia tak o 8-9, a ja już nie mogę spać, bo idziemy wszyscy do szkoły z Łukaszkiem. Kiedyś starszaka karmiłam w nocy na leżąco, a teraz jakoś się bałam, że Staś się zachłyśnie i nie chciałam, żeby spał w moim łóżku, więc karmię go zawsze na siedząco. No i on nie jest wcale przyzwyczajony do mojego łóżka, najlepiej mu się śpi w swoim. Jak go czasem wezmę do siebie to jakiś zachwycony nie jest.
Mailuj Co u Ciebie? Pracujesz trochę? Robisz jakieś wywiady? I masz sposób na Krzysia - wzięłaś go na głodniaka:-) A może chciał zobaczyć Twój wywiad w TV?:rofl2:
Konwalianko A może ta nocka będzie lepsza? &&&&&&&&&&&& żeby Tymcio się nie męczył. No i co z naszym spotkaniem? Może w weekend?

Ostatnia edycja:
reklama
My już po rehabilitacji, malutki jej nie potrzebuje, bo wszystko jest z nim dobrze, ma dosłownie tyci napięcie w rączkach, ale to chwila moment i po problemie. Jednak ze względu na jego wagę;) postanowiliśmy, że raz w tygodniu będzie sobie ćwiczył:)

Jutro na 9:40 mamy USG przezciemiączkowe, prosimy mocno trzymać kciukasy, żeby wszystko było dobrze:)

Wisieńko, Maqnio, Wydrussia, Mailuj, no widzicie! Sabat u czarownicy Psoci!!! ;)

Wisieńko, Dziękuję! Pisz kochana, piiiiiiiiiiisz! Też chcę nalewki, ja mogę pić do woli, hehe;)

Magia, Pan Radzio nie w moim typie, ale flirciarz jest;) Marcin powiedział, jak wyszliśmy z gabinetu, że sama nie będę przyjeżdżać na rehabilitację z Małym ;) Trzymamy kciukasy za jutro!!!

Danusia, a dlaczego nie chcieli Ci malej zaszczepić?

Marzenko, Dawidek też się dźwiga:)

Maqnio:***** Wsyćko inne już wisz;)

Konwalianko, skąd ja to znam, ja dzisiaj 3 godziny prasowałam… ;] Trzymam paluchy za dobrą noc!

Renusia, trzymam kciuki, żeby skok jak najszybciej się skończył!

Mailuj, ZAPRASZAM! Jesteś zawsze u mnie mile widziana, kochana:)

Ostatnia edycja:
Magia jako wolontariusz - dziennikarz w telewizji internetowej. Żeby mi mózg nie zanikł :-)
Psotko wcześniej czy szybciej na pewno! W Poznaniu siostę mam. Ty chyba nie chcesz małego odchudzać???Przecież on zaraz zacznie sam naturalnie zrzucać

Psocia &&&&&&&&&&&&&&& za usg:-) A jak Twoje zdrówko? Super, że Dawidek nie potrzebuje rehabilitacji. U nas też waga ciężka;-)
Marzenko odpoczywaj, jutro też jest dzień i poprasować zdążysz:tak:
Mailuj to niezła jesteś. Kiedy Ty to wszystko robisz??? Mój mózg jest właśnie w fazie rozkładu;-)

Dobry wieczór kochane :*:*:* ja wpadam jak poogień :-D malutka śpi ale dostała coś kataru cholera jasna (myślę,że to przez to,że w zachrystii musiałam na chrzcie ją przebrać bo bomba była a tam zimnica cholerna :( ) a tak ok tylko Miśka miała dziś dzień tulenia :-D:tak: non stop chciała na rękach i wtulała się we mnie jak miś Koala :-D:-D no w końcu to jeszcze mały szkrab i potrzebuje czułości :-D:-D
sis nawet nie wiedziałam,że Dawidek ma jakąs rehabilitacje :szok::zawstydzona/y::-( buziamyyyyyyyyy :*:*:*:**: aaaa i żadnego nieodebranego nie miałam :szok::no: nie wiem co się dzieje :baffled::baffled:
konwal;ianka moja zasypia prawie zawsze przy cycu :-D:-D niech się tuli a co mi tam :-D:-D
mailuj moja tez poznała ostatnio co to kciuk :-D:-D ale zabieram jej Go bo jakoś nie widzi mi się żeby ssała kciukaska :crazy::crazy::-p
Reszty nie doczytałam przepraszam z góry :*:*:*:**
tylko coś któraś o nalewce pisała proszę mi odłożyć kapkę hahahaha póki co jadę na mineralnej :-D:-D:-D
Dobrej nocy życzę kochane :*:*:*:*:*

Mailuj, no coś Ty, jak odchudzać;) To tylko godzina ćwiczeń tygodniowo dla lepszego rozwoju:) Zadzwoń, jak będziesz w Poznaniu:)

Magia,
dziękujemy! Samopoczucie średnio na jeża;) Malutki dzielnie znosi choróbsko, a ja nie;) Łeb mi rozsadza;)

Sis,
hmmm... to nie wiem co się dzieje. Może na komendę miejską policji dzwonię;) Tomek był dobry, hehe;) ZDRÓWKA dla Michalinki!!! buuuzi:***

maqnio czekamy na wiadomości:) chociaż ja i tak wieczorem jutro dopiero doczytam;)
Chciałam sobie zrobić bułeczki drożdżowe na jutro to miałabym co przegryzać no i poczęstowałbym do kawki i co? Zapomniałam oliwy dodać... Całe 5 skłądników i o 1 zapomniałam :wściekła/y: no i dodałam po wyrośnięciu i dałam jeszcze trochę czasu żeby ciasto urosło i zobaczymy...
mailuj bo ja to lubię w takich sytuacjach mieć wszystko zaplanowane żeby nie wylądować gdzieś w środku drogi z głodnym dzieckiem i nie zastanawiać się co zrobić;)

reklama
Basieniak no to faktycznie wszystko zaplanowane. I bardzo dobrze. Butlę można dać wszędzie, cyca nie. A bułeczki może wyjdą. Ja na razie nie miałam jeszcze czasu:crazy:

Do góry