reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Asica No pewnie - wolność:-D
Miczka A temperatura wody była ok? Staś zawsze pięknie i natychmiast zasypiał po kąpieli. A ostatnio właśnie pisk, wrzask. Może te nagłe krzyki to od zębów? Mojemu żel na pół godziny po tym pisku pomaga.

reklama
Witam!

U nas dziś była kolezanka z córeczką 4 dni starsza od Bianki, więc miałam z kim pogadać hehe, Michasia była z babcią i jej klasą w teatrze, wiec miałam luzik:)

Też mam góre prasowania, ale co tam,skorzystam z waszych rad i posiedzę i odpocznę hehe

ciagle cos jem, teraz mnie naszło na rodzynki w czekoladzie:)

Ostatnia edycja:
Magia no wlaśnie wszystko było jak zawsze. Może poza tym, że dzisiaj wlaliśmy oilatum do kąpieli no ale przecież to raczej niemożliwe że to coś z tym związane. On ma od paru dni takie strasznie suche placki na nóżkach aż szorstkie. No i oilatum miało nam pomóc. Może to go piecze? Ale wczoraj przecież też miał...

Dodi nie przejmuj się, na mnie też stosik czeka. Kiedyś sie doczeka hahaha :-D

Corin żaden problem kochana w sumie też się zastanawiałam czemu jeszcze się nie spotkałyśmy jak mamy serio bliziuteńko do siebie :-D:-D i racja sporo nas "śląskich sąsiadek" :-D:-D
sis jej przepraszam Cię jeszcze raz za Tomka :zawstydzona/y::zawstydzona/y: żarty mu się jakieś dziwne wtedy włączyły :wściekła/y: :zawstydzona/y:
Dawidek dzielny jest i na bank szybko wyzdrowieje :-D za USG &&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny dajcie mi to prasowanie poprasuję Wam :-D:-D a teraz serio spadam :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry