reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam;)
Naiwna nakarmilam malego po 23 bo mialam nadzieje ze pospi dluzej tak chociaz do a ten wstal po 1 glodny chyba 1 to jego godzina jedzenia:-DZaraz sie zbieram na miasto mam troche zalatwien pogoda okropna maly m katar dlatego musi zostac z moaja kolezanka
Wydrusia pewnie robia to profilaktycznie;-)
MADZIA, Konwalianka witajecie;-)
Lece sie ogranac bo nie chce straszyc ludzi:-D

Hej Dziewczyny!

Witam w słoneczny poranek! Syn dał mi się wyspać do 7.30, więc pełnia szczęścia....

Wczoraj był piękny dzień - Marek miał wolne i spędziliśmy cały dzień na spacerze... :) a dziś wreszcie musze się wziąć za sprzątanie.... :baffled:

Mam nadzieję, że Wy też dziś wyspane się zameldujecie!

Wydrusia same proponuja wiec korzystam;-)maly juz spi :-)
Balkan my tez codziennie spimy do 7.30 a wczoraj nawet udalo sie pozniej pospac do :-)12

I ja witam:)

I mam pytanko. Od jakiś 3 dni mała ma czerwonego paluszka i takie coś zielonkawe się robi. Pryskam jej octaniseptem i czerwone dookoła już prawie zeszło, ale to jakby zielone jest coraz większe:( Nie wiem czy wystarczy to co robie i powinno samo zejść czy trzeba coś więcej z ty robić. Wiecie może co to? Tak wygląda teraz:
IMG_1793.jpg

Basieniak, mi to wygląda na jakiś dziwny zastrzał... Ja byłam z tym u lekarza, dał jakąś maść antybiotykową i kazał rivanol gazik (cały czas miał być mokry) nasączać i w tym trzymać cały dzień.

basieniek to tak wygląda jakby jej się skórka zadarła i podeszło to ropką ja bym robiła opatrunek z rivanolu jak pisze aneta a jak nie pomoże to trzeba do lekarza

reklama
Do góry