reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Marta, tak bardzo mi przykro... Nie wiem co napisać... Życzę Ci wszystkiego co w życiu najlepsze i najpiękniejsze. Wierze, że jeszcze będziecie szczęśliwi... Bardzo szczęśliwi.

reklama
Mart81 az mi ciarki przeszly po calym ciele jak przeczytalam twojego posta. Moze i masz racje z tym, ze lepiej pogodzic sie z tym ze dzieciatko nie cierpialo i odeszlo spokojnie teraz, nie wyobrazalny mozliwy bol jaki przezywaloby kazdego dnia zwiazany z wadami jakie mialo, w tym wszystkim tez wasze cierpienie patrzac na babelka :-( jestes bardzo dzielna, ja nie wiem sama jak znioslabym taka strate. Rzeczywiscie stapasz twardo po ziemi i podziwiam Cie za to! z niecierpliwoscia bedziemy wszystkie czekac na kolejne twoje proby o dzieciatko i miejmy nadzieje ze w niedlugim czasie bedziesz sie nam mogla pochwalic swoim nowym szczesciem, a Twojego aniolka bedziemy mialy w pamieci
[*] sciskam i pozdrawiam :*

danuska no niepotrzebnie sie uniosla, takie sa regoly forow internetowych. Kazdy moze sie wypowiedziec kiedy chce i jak chce. Kazdy ma prawo do zadania pytan i na uzyskanie odpowiedzi. Do wymiany zdan jak najbardziej jestem przygotowana. Ostatnio mialysmy z mailuj dosyc ostra dyskusje na temat kosciola, calkowite odmienne spostrzezenia i nikt na nikogo sie o to nie gniewal i nie zloscil. W ani jednym momencie nie zostal naduzyty lub zachwiany szacunek do drugiej osoby. Uwazam ze moja wypowiedz byla w jak najlepszym porzadku, choc mozna ja bylo zrozumiec na inny sposob. Nie wysmiewalam sie ani nie wytykalam tej osoby ze sie pozno dowiedziala. Po prostu sa przypadki, tak jak tutaj pokazywali w hiszpanii, ze dziewczynka sztangistka urodzila dziecko podczas treningu, podnoszac kilkudziesiecio kilowa sztange :-D no sory ale po 9 miesiacach to juz jest megaaaaaaaaa ^^
Pamietajcie ze mimo swojego mlodego wieku potrafie szanowac ludzi ktorzy mnie szanuja, doceniam jesli mnie tez potrafia docenic, nie obrzucam obelgami jesli sama nie zostane nimi obrzucona. Kazdy jednak ma swoje granice, latwo mnie wyprowadzic z rownowagi w takich sytuacjach, szczegolnie jesli wiem ze nie mialam zlych intencji.
Nie jedno w zyciu przeszlam, wiecej bylo tych zlych, nich tych dobrych chwil, wiec zycie znam wzdluz i w szerz, nie trzeba mi wygarniac niczego, bo dostatecznie duzo rozumiem.
Miejmy nadzieje ze z dziewczynami bedziemy sie dobrze porozumiewac, zarowno z tymi ,,starymi,, :-D jak i nowicjuszkami ktore dolaczyly lub jeszcze dolacza. Oby bylo jak najmniej takich sytuacji jak ta ostatnia. ^^:-)

Veronique superanckie te ogrodnichy :-D puk puk :-D z tym ze ja osobiscie wygladalabym w nich dziwnie. Wole sobie kupic super T-shert-y z jakimis obrazkami apopo babelka :-D ciekawe czy takie gdzies dostane ^^ ogladala ktoras z was film JUNO? jak chodzila w koszulce z napisem ,,spiralka, najlepszy przyjaciel chlopczyka i dziewczynki" hahaha :-D

Ostatnia edycja:
morgenrood a jak tam sie miewaja Twoje dwa bable? kiedy nam pokazesz jakies aktualne USG :-D z checia bym sobie zobaczyla jak teraz wygladaja bo na tym ostatnim to szczerze mowiac ciezko mi bylo cos zobaczyc ze sa dwa a nie jedno :-D

wiecie co mi sie najbardziej podoba w tym rozowym awatarze ktory mam pod postami?
nie, nie wiecie :-D ! to wam powiem :-D ze brzuch tej babeczki rosnie z kazdym tygodniem i miesiacem :-D i zobaczymy czy bedzie porownywalna skala jej i mojego brzucha hehe

Ps. u nas byl drugi z kolei bardyo cieply dzien, w samej bluzeczce wyszlam bo bym sie inaczej ugotowala. No ja juz widze te lipcowe upaly

Ostatnia edycja:
Marta, bardzo mi przykro, że tak się stało, ale dzidziulce będzie teraz lepiej niż by miała przyjść na świat i okropnie się męczyć..i wy również nie musicie na to patrzeć, a to byłoby najgorsze dla rodzica.. Życzę Ci zdrówka i wytrwałości kochana. Trzymkaj sie i zaglądaj do nas, tu zawsze można sie wyżalić i porozmawiać w razie potrzeby.. Ściskam :-(

em_ka ja tez nie uważam żebyś zachowała się niestosownie, wiadomo, że inaczej się odbiera rozmowę na żywo, a inaczej czytając czyjeś słowa,bo wtedy to można źle odebrać.. Nie ma co się kłócic dziewczyny, jesteśmy tu po to żeby rozmawiać szczerze na wszystkie tematy. Ja osobiście bym sie na twoje pytanie nie obraziła, tylko zaspokoiłabym twoją ciekawość, bo nie widzę w tym nic złego.. :-)

Może po prostu koleżanka Libby źle to odebrała i niepotrzebnie sie zdenerwowała, ale myślę, że już jej przeszło i dołączy do nas!

morgenrood a jak tam sie miewaja Twoje dwa bable? kiedy nam pokazesz jakies aktualne USG :-D z checia bym sobie zobaczyla jak teraz wygladaja bo na tym ostatnim to szczerze mowiac ciezko mi bylo cos zobaczyc ze sa dwa a nie jedno :-D

Hej, mysle ze maja sie dobrze, czasami mam wrazenie ze cos wyczuwam ale nie daje sie zwariowac :) teraz jade na tygodniowy urlop (niestety moge o desce snowboardowej zapomniec:-( ), pozniej skocze do PL i odwiedze mojego ginekologa, ktorego poprosze o 4d czy 3d (motam sie w tym), zamieszcze fotki zaraz po powrocie, kolejna wizyta u ginekologa 27 stycznia ale juz tu w Holandii, oby tym razem doktor zainteresowany byl dzieciakami a nie czym innym...

Pytanie z innej beczki do Ciebie- co to jest 'jamón'??? bardzo mnie tym zaciekawilas :-)

Pytanie z innej beczki do Ciebie- co to jest 'jamón'??? bardzo mnie tym zaciekawilas :-)

Jamón, to jest typowa dla hiszpanii swinska noga, praktycznie kazdy ma ja na stojaku w domu, ona jest surowa ale specjalnie spreparowana, na poczatku jak zobaczylam te wiszace nogi w sklepach w cenach od 60 E w zwyz (najlepsze kosztuja nawet 500,600 E za sztuke) bylam przerazona a zarazem ciekawa. Smierdzialo mi to okropnie, po sprobowaniu stwierdzilam ze to niebo w gebie. A jamón wyglada tak: (niestety do konca ciazy mam zakaz jedzenia prze nieprzebyta toksoplazmoze :-( )

Załączniki

• jamon-iberico.jpg
    jamon-iberico.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Marta, bardzo mi przykro,
az nie wiem co dalej napisać
mam nadzije i zycze Ci z całego serca zebys za pare misiecy dolaczyła do cięzarówek, dzielna z Ciebie dziewczyna, trzymaj sie
[*]

Do góry