Jestem i ja. Była rehabilitantka. Mamy nowy zestaw ćwiczeń. Pani powiedziała to co ja przypuszczałam asymetrii już nie ma, napięcia prawie też nie , główkę w trakcji trzyma pięknie , nie przywodzi ręki lewej cokolwiek miałoby to znaczyć ale tak miała"ręka lewa w przywiedzeniu" zostało nam do wyćwiczenia jeszcze właśnie to, ze nie trzyma rączek pod brodą w leżeniu na brzuszku tylko jej uciekają do tyłu.
Madzia, dodiś to ja dołaczam do "może jestem w ciązy"
margaritka a czemuś to bezpłodna? Dobrze, że Olinką w porządeczku.
Wychodzi na to, ze lipcóweczki mają extra popęd a podobnopo ciązy się traci na jakiś czas
konwalianka ja jem już wszystko, ale jeśli małemu duzo rzeczy szkodzi to próbuj po troszkę. Generalnie z piekarnika nie powinno szkodzić.
Corin u nas też w końcu noc spokojna z jedną pobudką tylko o 3 jedzonko i dalej spanie do 9
Aneta a może skok i tak je bo Mila jadła tak przez trzy dni był skok a teraz ja mam cycki rozregulowane bo chcą karmić co godzinę. No i zapas w zamrażarce większy. A co sie stało w ten paluszek?
Anulka to udanych chrzcin. No faktycznie mamy łysolki
balkan u nas 2 tygodnie rehabilitacji ale po tygodniu były już rezultaty jesli chodzi o asymetrię. Dużo zrobiła pielęgnacja prawidłowa i zmiana ustawienia łóżeczka, sposób brania i podchodzenia do małej zawsze ze strony przeciwnej wygięciu
Madzia jaka to jest terapia ułożeniowa? My też robimy bobath 4razy dziennie i do tego jedna stymulacja wojtą
Silvia może spróbuj Viburcol mu podać
Gocha Maciek tez miał wodniaczka , sa się wchłonął. Kazali pamiętam mu jajka tak do góry układać.
malamii może tez w ciązy jesteś jak my prawie wszystkie
Ja chcę mieć trójkę. Cholera w totka nie wygrałam to łatwiej by było tą trójkę uytrzymać