reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witam sie My juz po wizycie malutka osłuchowo Ok dostałysmy leki homeopatyczne podaje jej co pol godziny +syropki. Miałysmy jutro miec szczepienie ale niestety musimy odczekać.Madziu przekaż mojemu zięciowi wszystkiego Naj z okazji 3 miesięcy :-) ja tez sie boje ciązy hehe chociaz podobno juz bezpłodna jestem:confused: .

reklama
Jestem i ja. Była rehabilitantka. Mamy nowy zestaw ćwiczeń. Pani powiedziała to co ja przypuszczałam asymetrii już nie ma, napięcia prawie też nie , główkę w trakcji trzyma pięknie , nie przywodzi ręki lewej cokolwiek miałoby to znaczyć ale tak miała"ręka lewa w przywiedzeniu" zostało nam do wyćwiczenia jeszcze właśnie to, ze nie trzyma rączek pod brodą w leżeniu na brzuszku tylko jej uciekają do tyłu.
Madzia, dodiś to ja dołaczam do "może jestem w ciązy":-D
margaritka a czemuś to bezpłodna? Dobrze, że Olinką w porządeczku.

Wychodzi na to, ze lipcóweczki mają extra popęd a podobnopo ciązy się traci na jakiś czas:baffled::-D
konwalianka ja jem już wszystko, ale jeśli małemu duzo rzeczy szkodzi to próbuj po troszkę. Generalnie z piekarnika nie powinno szkodzić.
Corin u nas też w końcu noc spokojna z jedną pobudką tylko o 3 jedzonko i dalej spanie do 9
Aneta a może skok i tak je bo Mila jadła tak przez trzy dni był skok a teraz ja mam cycki rozregulowane bo chcą karmić co godzinę. No i zapas w zamrażarce większy. A co sie stało w ten paluszek?
Anulka to udanych chrzcin. No faktycznie mamy łysolki:-D
balkan u nas 2 tygodnie rehabilitacji ale po tygodniu były już rezultaty jesli chodzi o asymetrię. Dużo zrobiła pielęgnacja prawidłowa i zmiana ustawienia łóżeczka, sposób brania i podchodzenia do małej zawsze ze strony przeciwnej wygięciu
Madzia jaka to jest terapia ułożeniowa? My też robimy bobath 4razy dziennie i do tego jedna stymulacja wojtą
Silvia może spróbuj Viburcol mu podać
Gocha Maciek tez miał wodniaczka , sa się wchłonął. Kazali pamiętam mu jajka tak do góry układać.
malamii może tez w ciązy jesteś jak my prawie wszystkie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D

Ja chcę mieć trójkę. Cholera w totka nie wygrałam to łatwiej by było tą trójkę uytrzymać:-D

Wpadlam na chwile, myslalam ze tu cisza a tu dyskusja sie rozkrecila :-) ja jeszcze totka nie sprawdzilam :-/
Ja jestem typowa "pociazowka" u mnie poped zerowy :baffled:

Przelozylam ewe na druga strone lozeczka i spi pieknie. Moze przez to ze teraz jest oslonieta od slonca... Ma przy glowce polcien :confused:

I niech mi ktos zabierze dostep do allegro... Od kilku dni poprostu nie wychodze z tego ustrojstwa. Kupilam juz dla ewy dwie paki ubran (miala byc jedna, ale druga upolowalam za 20 zl ;-) ) a teraz kupilam jej zyrafke do gryzienia (szukalam nietypowego gryzaka i mnie ponioslo :-/ )

wisienko nie mam pojęcia tak mam wpisane w karcie rehabilitacyjnej jak będę po to opowiem co się tam działo ale to dopiero po 13.10 bo kiepsko z terminami :-(

a może nasze warszawianki przyznawać się :-D
Wiemy, gdzie padły "6" w Lotto - Wiadomości - WP.PL

corin ja nawet już nie zaglądam zawsze coś znajdę ostnio pokłóciłam się z mężem bo już chcialam spacerówkę kupowac

margerita dziękuje dla was też moc życzeń

Ostatnia edycja:
Wisienko to świetnie ze Emisia wyćwiczona uffff,a tak się denerwowałaś bidulko...buziaki dla malutkiej :* a ja bezpłodna bo podwiązane jajowody mam heh ale jakos to nie doszlo jeszcze do mnie poza tym moj lekarz nie chciał zbytnio ze mna rozmawiac cos tam odburkiwał dlatego taka na niepewnym gruncie jestem,na szczescie to byla moja ostatnia wizyta u tego Pana. I tak na dobrą sprawe nie wiem co teraz ze sobą zrobic ale duzo by o tym pisac .............

Madzia ja juz mam parasolke upatrzona, hihihihi, tylko w takiej ceie ze.... musze najpierw uzbierac na nia. No i musze miec parasolke (myslalam ze sie obejde) ale zamierzam znow Paryz odwiedzic, tym razem z Ewunia, wiec parasolka bedzie niezbedna ;-) gdyby nie cena pewnie tez bym juz kupowala ;-)

O Madzia, dzieki za link, czyli nie musze sprawdzac totka ;-)

Ostatnia edycja:
Jestem i ja. Była rehabilitantka. Mamy nowy zestaw ćwiczeń. Pani powiedziała to co ja przypuszczałam asymetrii już nie ma, napięcia prawie też nie , główkę w trakcji trzyma pięknie , nie przywodzi ręki lewej cokolwiek miałoby to znaczyć ale tak miała"ręka lewa w przywiedzeniu" zostało nam do wyćwiczenia jeszcze właśnie to, ze nie trzyma rączek pod brodą w leżeniu na brzuszku tylko jej uciekają do tyłu.

Wisienko, no i widzisz. Z małą już lepiej. Super.
My byliśmy już u lekarza. Wcisnęliśmy się na "krzywy ryj" do lekarza ;-) Za 2 dni mamy się pojawić, a do tej pory stosować okłady z rivanolu i jakiejś maści. Nie wiem jak na taki mały paluszek mam zrobić opatrunek. Paweł przyjdzie, kupimy co trzeba i będziemy bawić się w pielęgniarzy... Normalnie masakra jakaś tak naprawdę.

Aneta a może skok i tak je bo Mila jadła tak przez trzy dni był skok a teraz ja mam cycki rozregulowane bo chcą karmić co godzinę. No i zapas w zamrażarce większy. A co sie stało w ten paluszek?

Nie wiem czy to skok, nie chcę tłumaczyć wszystkich jego anomalii zachowawczych skokiem. Chociaż pamiętam że już raz tak miał, więc może jednak to to. A na paluszku zrobił się zastrzał, koło paznokcia ropa wyszła i cały paluszek nabiegł teraz krwią i opuchnął bardzo.

Corin, madzia mnie allegrowe zakupy... ja nazywam to transfery:-Ddoprowadzą do bankructwa :-D zakupiłam niedrogi kostium ale świetny gatunek nawet się nie spodziewałam, bluskę, czapeczkę Mili, koszulę Maćkowi. Wybrałam prezent na chrzciny dla Mili od mojej sister i szukam jeszcze torebki a moze i parasolki jak corin:-D
margeritta to moze cię oszukał:-DMówisz, ze koniec z nim ...jak jestes niezadowolona to pewnie, ze tak
Anetka dobrze, ze udało wam się wcisnać do lekarza, rivanol niech szybko działa, ja mam zawsze w domu butelkę i mam do niego zaufanie. nawet bliznę po cc nim w końcu wyleczyłam bo nawet antybiotyk nie działał. No ja dla odmiany jak to jest w okresie skokowym to tłumaczę skokiem i fakt po kilku dniach jest u Mili jakas nowa umiejętność.
Corin pokazuj ta parasolkę, nakręciłaś mnie cholewka

Ostatnia edycja:
reklama
Możliwe że jest to skok rozwojowy, bo wychodzi na to że młody ma 11 tygodni, więc niby pasuje do tego 3 skoku. No i dzisiaj gorzej spał, jada tak jak na początku, jest marudny. Ale też może przez ten paluszek bo go boli.
Nie mówcie mi nic o allegro :-D Ja ostatnio kupiłam 2 zestawy ręczników i kilka pudelek na pościele, bieliznę, buty itp... No i koszty wysyłki wyszły większe niż zamówienie, hehe.

Do góry