reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Oj tam, oj tam, pokochasz jak swoje MADZIA ;-);-):-D haha damy rade..ja chyba bardzo bym nie rozpaczała jak by mi się przytrafiło:) grzeczne dzieci robie hehe

kurcze musze iść umyc włosy a tak mi się nie chce....brr

Wywaliło mnie, bo wyłączyli prąd :wściekła/y:
Wy macie problemy z WNM a ja z wodojądrzem :-(
Nie martwcie się, ja też myślałam, że jestem w ciąży :-) Zrobiłam nawet test, a tu suprise oooo...s:-)
Całe szczęście, chociaż jak bym była, to też nie byłoby rozpaczy. Chociaż z drugiej strony chyba za szybko. Moja koleżanka zaszła w drugą ciążę jak jej mały miał 5 mies. i niestety poroniła w 6 m-cu :-( Okazało się, że jej organizm nie zdążył się zregenerować i malutki był bardzo poważnie chory. Chciała urodzić, gin który ją prowadził załatwił jej nawet miejsce w CZD ale niestety.:-(

Gocha, racja, to za szybko na druga ciąże, organizm potrzebuje około roku żeby na nowo zebrać siły... a jak nasze dzieciaczki będa miały roczek to pewnie nie w glowie nam będzie następna ciąża haha

Gocha, mój mały też ma wodniaczki w jąderkach ale juz powoli sie cofają..

moja koleżanka za to wpadła (bo inaczej nie da się tego nazwać), gdy była 11 tygodni po porodzie (pierwszy seks) i urodziła zdrową dziewczynkę.. tyle z tego dobrego, że ma piękną parkę i już nie ryzykowali w ten sposób, tylko od razu zaczęła brac tabletki :)

ja z kolei wiem, że rozsądnie byłoby mieć dwójkę, może trójkę dzieci, ale coraz bardziej oddala się kwestia kiedy.. chciałam rok, dwa różnicy a teraz nie wiem czy dałabym radę i czy chce przez to wszystko przechodzić..zarówno ciąża, poród, jak i czas połogu nie był dla mnie łaskawy a i Tymuś nie należy do aniołków, choć narzekać tak bardzo nie mogę, bo to szczęście największe.. ale może po prostu trzeba zapomnieć o tym co złe i dopiero się decydować

maly właśnie przysypia w łóżeczku, druga drzemka już go morzy.. a ja może sprawie sobie inkę..

hey
u nas nocka nie za wesola. co prawda spal synus ale troche marudzil przez sen. chyba go brzuszek bolal bo stekal cala noc i rano byly 2 mega kupy. niestety alessandro zle znosi szczepionke, ma goraczke i placze. dostal czopek.

aneta probowalas zmienic smoczek w butelce na wiecej dziurek lub na system 1,2,3. ja mam z aventu smoczek 1,2,3 i sama reguluje jak ma leciec. maly wypija mi 150 ml (nie wspominajac ze przed tym oproznia 2 cyce). wczesniej mialam na 2 dziurki i zjadal tylko 90ml i po 1h byl juz glodny.

trzymam kciuli za wizytujace

reklama
Witam, niedawno wstalam mielismy pobudke o 7 na jedzenie i na zien diobry byla wieeeeka kupa az body ubrudzil, pozneijspalismy jeszcze 2 godz.Maly ma lekki katar a w pt szczepienie raczej nie bedzie mial w sumie i dobrze bo w sobote chrzest a bpje sie ze mialby temperature
Madzia ale by bylo:-)moj maly pije 6 raz po 150 a wczoraj na noc 180:szok:
Konwalianka mam nadzieje ze juz koniec problemow bo ile mozna....
Silwia aby szybko przeszlo &&&&&&&&&&&&
Corin oby Ewa juz taka zostala;-)
Aneta oby maluszkowi przeszlo, moj maly ma smoczek lovi niby cwiczy miesnie czy cos takiego, musi sie naciagnac zanim wypije a i tak je i je bez konca
Wisienka a tak sie martwilas a tu prosze tyz i sa efekty a Emi lysa jak moj maly:-D

Do góry