reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

watek jak najbardziej mozemy załozyc, tez sie juz dzis chwiliłam ze wczoraj chyba pierwszy raz dzidziol sie odezwał, dzis czekam z niecierpliwoscia na powtórke, wtedy bede miałą pewnosc:)

reklama
orchidea corin ja jestem z Katowic. ardzo mnie zaskoczyła informacja corin o przedszkolach, tym bardziej że moja bratowa posyłała teraz do przedszkola synka od wrzesnia i niw miała zadnego systemu losowania. Muiała sie tylko wczesnie wpisac na liste (rok wczesniej) i mały miał miejsce w przedszkolu.

Poza tym nie ma co sie martwic przedszkolami, bo duzo sie ma otwierac teraz takich domowych przedszkoli, wiec mysle ze nie bedzie tak tragicznie. Poza tym mamy jeszcze troche czasu na takie problamy i zmartwienia.. Ja tam sie poki co martwie teraz porodem i tym czy dzidzia bedzie zdrowa..

A może niepotrzebnie matrwimy się przedszkolami. Może do tego czasu jakis polityk zdecyduje się na zrealizowanie swoich obietnic o polityce prorodzinnej i to przedszkola będę do nas dzwonic z propozycją ???

reklama
Do góry