Witam.
Corin trzeba zaświadczenie od lekarza, że było się pod opieką medyczną, ale nie koniecznie od 10 tyg. Ja zmieniałam lekarza i mi wystawili zaświadczenie o opiece od 13 tyg. I wszystko ok. Super że wyniki ok, a morfologia u dzieci jest inna niż u dorosłych więc nie sugeruj się tymi normami.
Konwalianka a jak robiłaś ciasteczka owsiane? Ja ze słodyczy to zajadam ciaseczka francuskie z cynamonem i cukrem (wcześniej pisałam o nich), ciasto francuskie z dżemem jabłkowym i oczywiście jabłecznik wg przepisu który tutaj krążył (daję masło roślinne).
A ja chętnie chodziłabym na długie spacery, ale z Mają to jest trudne. Nawet jak ją w domu uśpię i wyjdę na dwór, to niestety nie pośpi długo ok 30-40 min, a później to noszenie na rękach lub cyc. A jest coraz chłodniej więc trzeba zakończyć karmienie na podwórku. Więc najczęściej spacerujemy blisko domu. Ale ja się nie poddaję i 3 razy dziennie wychodzę z Mają na krótki spacerek. Czekam z nadzieją, że w końcu Maja polubi spacerki i będzie grzecznie siedzieć w wózeczku.