reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzenka ja mam tak samo nawet gdy maly da sie wyspac i w dzien mi sie uda, w nocy prz karmieni zapypiam nawet spacer mnie meczy przychodze tak zemaczona jakbym biegala...
Ostatnio przegladalam zdjecia dzieciaczkow i chyba Twoja niunia podobna do taty;-)

to nawet sie nie zastanawiaj tylko jutro sobie cos kup i lykaj bo anemi sie nabawisz

anulka łoj podobna i to bardzo a zwłaszcza do dziadka co nie zyje ogladałam zdjecia ostatnio i w szoku byłam , nawet palce przy nózkach ma takie same , cały tatus

Ostatnia edycja:
ostatnio zobaczylam, bardzo podobna no w koncu coreczka tatusia:-) Moj sama nie wiem napewno nie do mnie raczej do Ł i troche do mojego brata;-)

Anulka ja 2 córki starsze mam z pierwszym mezem i tez sa podobne do tatusia zwłaszcza ta mlodsza nawet ruchy ma takie jak on , teraz ta tez do tatusia podobna , po mnie maja tylko to na dole nic wiecej :-D

Z tym ze jak malutka jest niespokojna iplacze to tatus koło niej robi i nie denerwuje sie jak twój ze dziecko płacze tylko ja lula , jest kochany dla niej nawet nie myslałam ze taki bedzie troskliwy tatus , dlatego jak słysze co ty piszesz o swoim to mnie szlak trafia jak mówie mojemu jaki jest twój to sie dziwi co to za ojciec

Ostatnia edycja:
Hej kochane,
Miczka, karmie ja całkowicie na spiocha, nawet jak sie nie dopomina, bo tak to pewnie koło 1 czy 2 też by sie obudziła glodna:) z czasem licze na to że ta przerwa od karmienia nocnego sie wydluzy aż do samego rana (czyt.8.00-9.00):-D

Iwonuś, ja jem słonecznik, i taki swiezy i taki juz uprazony tez jadłam i było ok!

kurcze a ja w sumie nie wiem do kogo moja mała jest podobna bardziej... chyba sama do siebie hehe

Hej. jestem. Zakupki w Ikea znakomicie poprawiły mi humorek. Emilka to mała galerianka i była całe zakupy bardzo zadowolona. Maciek już w domku. Więc cała rodzinka w komplecie. Bardzo to lubię. Jeszcze was mienadrabiałam ale zaraz zobaczę czy naskrobałyście coś.
Marzenka wklejałaś zdjecia??

hej, ja melduje się po/ w trakcie chrzcin.. dla mnie już po bo trzeba iść spać..a dla reszty gości w trakcie..mały spisał sie na medal.. wczoraj super grzeczny - przygotowania i dziś w kościele przespał cała msze i obiad w domu:)

reklama
Marzenka nie dojrzal do roli ojca a ja juz nie mam sily prosic, grozic, tlumaczyc. On nie widzi nic zlego w tym co robi twierdzi ze inne maja gorzej ze on chce zeby maly byl ciagle cicho bo mu przeszkadza(a juz 3 dni nawet razu nie palakal a wiadomo dziecko sie smieje czy tez gada) on czasami idzie na spacer albo chwile ponosi i uwaza ze towystarczy bo inni ojcowie tyle nie robia, szkoda slow:baffled:pcha sie do malego gdy sie nudzi i maly sie bawi a tak go nie ma...
Dodi moj spi tak twardo ze przez sen pociagnie 3 razy i na tym koniec:-D
Wisienka moj tez lubi zakupy ciagle sie rozglada;-)
Konwalianka pewnie panieta jestes, super ze maly byl tak grzeczny;-)
Wlasnie sie wykapalam i ide spac...Dobranoc;)

Do góry