mailuj a może pomyśl o nosidełku lub chuście, na pewno pomoże Ci to w wykonaniu pewnych zajęć a i Krzyś zawsze z mamą
Magia u nas naprawdę różnie.. raz lepiej raz gorzej.. dzisiaj np. mały sam usnął w łóżeczku, ale obudził się kurcząc nóżki i czasem popłakując.. tak ma do tej pory (czyli od jakiś 2h), tak będzie dopóki nie zrobi kupy..on ma te kupy najgorsze.. zobaczymy co jutro powie pediatra..
mały już od dawna jest ustabilizowany w miarę.. jedzenie co 2h, w nocy - ranek 2kupy, w dzień 4-5 kup, kąpiel ok. 19.00 i ok. 3-4 drzemek w dzień ok.1-2h, wszystko zależy od tego ile czasu się bawi
a powiedzcie czy któraś z Was szczepiła dzieciątko refundowanymi szczepionkami, chodzi mi o te nieskojarzone 5 w1 czy 6w1? nie żebym chciała oszczędzić na dziecku, ale pytam bo przeczytałam ostatnio artykuł na portalu dla lekarzy i pielęgniarek (teściowa jest pielęgniarką i mi wysłała), gdzie pisali, że te "stare" szczepionki są lepsze, mimo że więcej ukłuc.. i teraz sama nie wiem..
łapię się na tym, że wpatruje się w niego, godzinami mogłabym na niego patrzeć i do niego mówić, jest bardzo grzeczny..on się bawi na bujaku a ja sypialnię już ogarnęłam, pranie zrobiłam i wyprasowałam jedna pralkę.. ale jeszcze dwie mi zostały:-(niestety sprzątanie przed chrzcinami, bo mimo, że warunków nie mamy zbytnio, to jednak część rodziny zostaje na kilka dni u nas..ech