reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
u nas smoczek tylko na chwile.... muszę dziś zakupic inny bo może ten nie pasuje . mały zasnął przy karuzeli , idę pod prysznic i na spacer

Witajcie mamuski i babelki

Moja malutka w p[orównaniu z tym co piszecie o maluszkach to Aniołek tylko je i spi czasem gdzies w przestrzen popatrzy , kupeczki tez sa dobre i wiatry bez problemów zadnych

Za to ja nie moge sobie dac rady cały czas bym spała i jak mała spi to ja tez głowa do poduszki i odpływam , w domu nic nie porobione bo spie , Połozna dzisiaj powiedziała zebym kupiła sobie jakies witaminki zeby sie wzmocnic troche

Mailuj ja kochana od poczatku piore w bryzie i płukam w silanie i malutka nie ma zadnego uczulecia , pamietam jak miałam kiedys małe dzieci i prałam w tych dziecinnych proszkach to lekarz kazał mi przezucic sie na ostrzejsze proszki i wiecej płukac zeby nie było uczulenia , a teraz nawet nie eksperymentowałam tylko od razu wszystko prałam w Bryzie i jest git

mailuj Bebi nie jest łatwo kupić. Najczęściej bywa w Auchanie.

Staś nauczył się ssać smoka w szpitalu. Dawałam mu mleko sondą i trzeba było wkładać przy tym palec do buziaka. Pewnie przez to zaakceptował smoka.

Ostatnia edycja:
Bierzemy Sab Simplex od kilku dni, w dużych dawkach. Było lepiej choć marudnie, a tu dziś taka straszna kolka dopadła Stasia - od 18 krzyczał bez przerwy 40 minut. Jeszcze tak koszmarnie nie cierpiał. Płakałam z nim. Nie wiem już jak mu pomóc...:-(

Marzenko Kochana, ja już piję koperkowe herbatki po 3 dziennie. Kładę na brzuszku, masuję brzusio, przyginam nóżki do brzuszka. I nic.
emka jak robisz ten masaż brzuszka?

reklama
Magia wiem co czujesz.. ja też jestem już czasem bezsilna i ręce mi opadają.. nie mogę patrzeć na jego cierpienie.. dzisiaj TYmek miał w sumie 3 ataki, na szczęście nie tak mocne jak wczoraj..wystarczyło wepchnać cycka i minął.. mam nadzieję, że już go dzisiaj nie złapie.. teraz mój mały zamiast się kąpać - śpi..

ja daję małemu jeszcze gripe water -- to jest woda koperkowa, może też mu dawaj?

masaż się robi w ten sposób: od zewnątrz do wewnątrz i w dół, robisz taką literkę C, zarówna z prawej jak i z lewej strony brzuszka.. chodzi o to aby przesunąć gazy do wylotu

Ostatnia edycja:
Do góry