reklama
mailuj
Fanka BB :)
Magia a gdzie go kupujesz?mailuj mój starszy synek miał okropne uczulenie na proszki dla dzieci. Do dziś piorę mu w Bebi (płyn mydlany, nadaje się do pralki). A ile się biedaczek nacierpiał zanim doszliśmy od czego to uczulenie.
Marzena197235
Witajcie mamuski i babelki
Moja malutka w p[orównaniu z tym co piszecie o maluszkach to Aniołek tylko je i spi czasem gdzies w przestrzen popatrzy , kupeczki tez sa dobre i wiatry bez problemów zadnych
Za to ja nie moge sobie dac rady cały czas bym spała i jak mała spi to ja tez głowa do poduszki i odpływam , w domu nic nie porobione bo spie , Połozna dzisiaj powiedziała zebym kupiła sobie jakies witaminki zeby sie wzmocnic troche
Mailuj ja kochana od poczatku piore w bryzie i płukam w silanie i malutka nie ma zadnego uczulecia , pamietam jak miałam kiedys małe dzieci i prałam w tych dziecinnych proszkach to lekarz kazał mi przezucic sie na ostrzejsze proszki i wiecej płukac zeby nie było uczulenia , a teraz nawet nie eksperymentowałam tylko od razu wszystko prałam w Bryzie i jest git
Moja malutka w p[orównaniu z tym co piszecie o maluszkach to Aniołek tylko je i spi czasem gdzies w przestrzen popatrzy , kupeczki tez sa dobre i wiatry bez problemów zadnych
Za to ja nie moge sobie dac rady cały czas bym spała i jak mała spi to ja tez głowa do poduszki i odpływam , w domu nic nie porobione bo spie , Połozna dzisiaj powiedziała zebym kupiła sobie jakies witaminki zeby sie wzmocnic troche
Mailuj ja kochana od poczatku piore w bryzie i płukam w silanie i malutka nie ma zadnego uczulecia , pamietam jak miałam kiedys małe dzieci i prałam w tych dziecinnych proszkach to lekarz kazał mi przezucic sie na ostrzejsze proszki i wiecej płukac zeby nie było uczulenia , a teraz nawet nie eksperymentowałam tylko od razu wszystko prałam w Bryzie i jest git
mailuj Bebi nie jest łatwo kupić. Najczęściej bywa w Auchanie.
Staś nauczył się ssać smoka w szpitalu. Dawałam mu mleko sondą i trzeba było wkładać przy tym palec do buziaka. Pewnie przez to zaakceptował smoka.
Staś nauczył się ssać smoka w szpitalu. Dawałam mu mleko sondą i trzeba było wkładać przy tym palec do buziaka. Pewnie przez to zaakceptował smoka.
Ostatnia edycja:
Bierzemy Sab Simplex od kilku dni, w dużych dawkach. Było lepiej choć marudnie, a tu dziś taka straszna kolka dopadła Stasia - od 18 krzyczał bez przerwy 40 minut. Jeszcze tak koszmarnie nie cierpiał. Płakałam z nim. Nie wiem już jak mu pomóc...:-(
Marzena197235
Magia jak mi was szkoda z tymi kolkami , daj mu moze popic herbatki z koperku , nie wiem co ci doradzic tyle specyfików niby jest teraz a dziecko dalej cierpi
Marzena197235
Magia ale daj synusiowi popic tej herbatki
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
Magia wiem co czujesz.. ja też jestem już czasem bezsilna i ręce mi opadają.. nie mogę patrzeć na jego cierpienie.. dzisiaj TYmek miał w sumie 3 ataki, na szczęście nie tak mocne jak wczoraj..wystarczyło wepchnać cycka i minął.. mam nadzieję, że już go dzisiaj nie złapie.. teraz mój mały zamiast się kąpać - śpi..
ja daję małemu jeszcze gripe water -- to jest woda koperkowa, może też mu dawaj?
masaż się robi w ten sposób: od zewnątrz do wewnątrz i w dół, robisz taką literkę C, zarówna z prawej jak i z lewej strony brzuszka.. chodzi o to aby przesunąć gazy do wylotu
ja daję małemu jeszcze gripe water -- to jest woda koperkowa, może też mu dawaj?
masaż się robi w ten sposób: od zewnątrz do wewnątrz i w dół, robisz taką literkę C, zarówna z prawej jak i z lewej strony brzuszka.. chodzi o to aby przesunąć gazy do wylotu
Ostatnia edycja: