reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Co Wam powiem to Wam powiem , ja miałam ostatnio taki sen,że urodziłam 15tego i od wtedy tak powtarzam mojemu małż. Więc może coś w tym jest z tą pełnią? Ale by było jak byśmy się posypały tego dnia :-D Czego oczywiście Wam i sobie życze, no chyba, że wcześniej się coś rozkręci.

reklama
No właśnie Corin my to sobie planujemy a nic z tego nie wychodzi. Ja myślałam, że mnie weźmie po tym masaż szyjki a tu LIPA. Tak się jeszcze łudziłam do wczoraj ale dziś już mi obojętnie co i kiedy bo mój gin od dziś na urlopie i jak sobie pomyśle o tym Wilhelumrze to aż mi się odechciewa rodzić... :dry: tylko tak smutno mi troszkę jak czytam o tych wszystkich mamuśkach które były 2 tygodnie po mnie a już tulą maluszki...

dziób - a ja bym specjalnie czekala, fajnie tak się helikopterem przelecieć. Jak ci adrenalina skoczy to może mały szybciej wyjdzie :-D

Hej to kto będzie pilnował bilansu jak kociatka pójdzie rodzić??? Corin? :cool2:

Tylko dodam, że ja wciąż w dwupaku i jakoś wydaje mi się, że jeszcze trochę :)
Swoją drogą ciekawe jak to będzie z tą pełnią 15-go. Według tabelki bardzo dużo dziewczyn ma (miało) na wtedy termin :blink:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Miałam nadzieję dzisiaj wpaść ale dzień pełen wrażeń i ie dałam rady. Był pierwszy spacer i wizyta przyszlej chrzestnej i wyjazd Macka na obóz. Trochę przegiełam i blizna mnie boli teraz i znów jakby więcej tego leciało:wściekła/y:A z drugiej strony jak nie wyleci to pewnie zostanie w środku i jeszcze gorzej. We wtorek mam wizytę kontrolną zobaczymy.
Emilka , odpukac grzeczna i słodka. Je tylko bardzo często i nie wiem czy jest maniaczką cyca czy może coś z laktacją bo jakoś jakbym miała miększe piersi. Mam nadzieję, ze ta infekcja nie nabroi juz bardziej.
kociatka trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&& za szybki poród , bo bezbolesnie się chyba nie da ale czas odgrywa duża rolę...
Pozdrawiam wszytkie i mam nadzieję, ze jutro uda mi sie poklepać

zaneta86 - Gratuluje Ci Lenki i bardzo zazdroszczę że już jesteś po.

kociatka - Mocno trzymam kciuki za ciebie, oby wszystko poszło szybciutko i bez komplikacji.

Iwonuś26 - Nie martw się kochana ja coś czuję że też szybko się nie rozpakuje. Moja gin mówi że jak teraz nic nie będzie to 20 mam się zgłosić do szpitala. Ale teraz mam nadzieję że może w tą pełnie urodzę. :) Boję się tego dnia coraz bardziej i naprawdę wolałabym mieć to już za sobą.

Hej dziewczyny, ja nie chce nic mowic, ale pol godziny temu obudzilo mnie uczucie ze cos ze mnie wylatuje. (czulam laskotanie) dotknelam sie i cale krocze i posladki mialam mokre, ale lozko suchutkie. Od razu pobieglam do kibelka no to troche mi pocieklo po nogach i tyle. Teraz nic nie leci, za to co 7 min pojawia mi sie tempy bol w krzyzu, ale zupelnie znosny i leciutenki bym powiedziala. Nie czuje zadnych skurczy, bol z plecow przesuwa sie w prawdzie na podbrzusze i tam konczy ale to bardziej jest takie cmienie niz bol.

Ewunia bardzo niemrawo ruszyla sie w miedzyczasie kilka razy.

No i teraz nie wiem znow czy cos sie rusza czy zaczynam siac panike. Chyba odczekam ciut i sie okaze jakby co, nie?

Co do statystyk, moge sprobowac, ale od razu mowie ze mam problem z cyferkami od kilku tygodni i nie wiem czy mi to tak dobrze pojdzie, wiec moze ktoras z was bardziej by sie nadala do tego? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek Corin! Sniłaś mi się dziś,żę rodziłaś i mówię wejdę zobaczyć co się dzieje... No i patrzę a tu co widzę, że kolejna się szykuje... Poczekaj jeszcze trochę może coś ruszy bardziej... Ale myślę , że mój sen się sprawdzi i niedługo będziesz jechać na porodówke :-) Powodzenia będzie dobrze! Trzymam kciuki !

Corin ruszyło coś?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry