reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Cześć i czołem,

U mnie nic, to był jakiś fałszywy alarm. Aczkolwiek czuję się...jakos tak....no nie wiem. Niedobrze mi, mam lekką biegunkę, bolą mnie nogi, brzuch, plecy.....Oby do jutra :-)
Corin - to chyba podobnie jak u Ciebie, co? Termin mamy ten sam, to razem możemy sobie pomarudzić.....

silva - 15 mówisz? Syn mojego brata sie wtedy urodził, ładna data....;-) Ciekawe ile z nas się w ten dzień posypie :-)

Marzenka - co u Ciebie? jak z tym karmieniem? Wrzuć więcej fotek małej :-)

Kociatka - trzymam kciuki bardzo mocno!! Koniecznie daj jutro znać co i jak :-)

reklama
Kochane, zaraz bede was czytac, ale teraz wszystkie marsz do galerii maluszków podziwiać Krzysia :-D Zobaczcie, pierwszy lipcówek z dziurką w brudce :-D Ale będzie łamał serca dziewczynom ;-)

EDIT:
Kkasiulka, możemy sobie pomarudzić ;-) Swoją droga ja się jakoś nastawilam ze będę rodzić na dniach, w sumie sama nie wiem dlaczego. Przeczucie ? A może tylko wielka chęć utulenia malutkiej... Fakt faktem, ze jestem tego prawie pewna ;-) Zobaczymy jak wyjdzie w praniu ;-)

Orchi mi nie odpisała. Na razie nie będę więcej do niej pisać, może we wtorek, jeśli się nie odezwie do tego czasu, jeszcze nadzieja w maqnio, że wie co u Orchi, bo dziewczyny maja chyba kontakt ze sobą telefoniczny i gg

Ostatnia edycja:
Jestem w Krakowie, Corin. Mam telefon do Kkasiulki, dam znac co i jak

Pelnia 15go, wiec niedlugo kolejny wysyp :-)

Jeszcze raz caluski i bardzo dziekuje za wsparcie. Sprobuje sie wyspac jakos, bo jutro pobudka o 5:00 :eek: Dobranoc

Zostawić Was na jeden dzień i się rozpakowujecie :-D Gratuluję:tak:
Ja od wczoraj też czuje jakies bóle najpierw nie regularnie a teraz tak co 10 min ale nic mocnego i nie wiem czy mam robić alarm czy nie. Bo moi kierowcy wszyscy dziś po piwach i nie chce obcym zbytnio głowy zawracać. Zjadłam kanapki z serem i pomidorem wypiję miętkę i pójdę sie wykąpie i zobaczymy co i jak. Jak mnie najwyżej dopadnie z minute na minutę poprostu zawiadomimy pogotowie to przylecą po mnie helikopterem :-D:-D
Życzę sobie i reszcie przeterminowanym i nie mogących się doczekać .. Przyspiesznia i rozpakowania :-)
Papa

reklama
Alex, ja sie nastawialam najpierw na koniec czerwca, potem bylam prawie pewna ze 7go mnie wezmie (nie wiem skad ta data ;-) ) teraz obstawiam ze do 22go nie dotrzymam, ze mnie wezmie w tym tyg... 15go tez mi sie w sumie podoba :-D

Oj, dziub... Skurcze co 10 min i 100 km do szpitala srednio ida w parze... Ja bym panikowala ;-)

Do góry