reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Własnie wróciłam z panieńskiego i się melduję:-) Pierwszy trzeźwy taki wieczór w moim życiu :-) Nasiedziałam się, naśmialam i narobiłam drinków. Spiłam wszystkie po równo, teraz poszły na dyskotekę , ja sobie z wiadomych względów odpuściłam.
Heledorka tez miałam skurcze tylko po jednej stronie, gin powiedział, że na tym etapie to normalne
Ja tam jak karmiłam jadłam sery, bo nie było na nic innego kasy czasami. Nic się nie działo złego. Dzisiaj najadłam się mozarelli z bazylią ....

witam porannie;) moje pierwsze pobudka:) może jeszcze się rzucę na trochę;) Na świeżo co mi się śniło- rowerowa wyprawa przez Polskę, z balkan, dotarłyśmy do Krakowa potem promem do Kopenhagi- po drodze robiłam zdjęcia owcom:) ciekawy kierunek hehhe
śniła mi się moja niezbyt urodziwa n-lka wfu po 60- i w tym snie mówi do niej jakas babka- "dzień dobry pani budyniowata!"( moze dlatego ze ta moja nlka miała bardzo pomarszczoną twarz) hehhee. Mąż był zły że tak w ciąży jezdzę na te wyprawy ( ja tam brzucha nie widziałam):) fajnie się jechało:)
sorki ze chaotycznie ale pare min temu odkleiłam oczko....

witaj magia, a coz tak z rana Cię przybiło? mam nadzieję ze tylko hormonki tak działaja....ja zasmarkana, nie zasnełam juz, siedzę po cichu w łozku a maz spi smacznie

Ja też Was witam..
Magia, a co to za humorek? przecież Staś nie lubi, jak się mama smuci
sestina, sen nie ma co.. nic tylko na rower i wio - heheh, swoją drogą sama bym gdzieś pognała..
heledorka, ja też tak mam czasem, ale jak powiedziałam o tym lekarzowi, to on nie skomentował, więc to zapewne nie skurcze a faktycznie jakiś ucisk..

a ja dzisiaj noc koszmarna.. wstawałam do wc 18 razy!!! nie wiem skąd mi się to bierze..mało tego 2 razy biegunka..porażka jakaś.. zupełnie niewyspana jestem i głowa boli..ech..

Hej :-)
A mnie sie snilo ze orchidea nasza urodzila :-) a jej malutka miala dlugie i krecone wlosy:-) tak dlugie ze od razu mozna bylo jej robic kucyki

Z reszta ostatnio cos czesto snia mi sie wlosy. Przedwczoraj snilo mi sie ze mam na nogach bardzo duzo dlugich i kreconych wlosow - jak faceci niektorzy

witam
magia nie smutaj tylko opowiadaj lżej na sercu ci się zrobi
corin,sestina sny rewelacyjne :-D
konwalianka to zapraszam na dobrą kawusię humor się poprawi ja też wstaję często jak kosmita

corin znalazłam w senniku
Sennik włosy

Znaczenie snu włosy

Sennik włosy ma wiele różnych znaczeń. Jedne znaczenia snu włosy są pozytywne, inne znów negatywne. Sny o włosach znacznie częściej przytrafiają się kobietom, aniżeli mężczyznom, jednak w obu przypadkach zdarzyć się mogą. Najczęściej sennik włosy sprawdzają, a co za tym idzie sny o włosach miewają fryzjerki, kosmetyczki, dermatolog, kosmetolog.

Sen, w którym widzisz długie włosy symbolizuje zmysłowość oraz erotyczną przygodę, która potrawa dłużysz czas. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Więc i ja sie witam
konwalianko mozemy przybic sobie pione to co w nocy najadłam sie strachu to szok to moje 3 dziecko ale takie bóle mialam 1 raz ciagły skurcz :confused2: ogolnie wczoraj od rana czulam sie koszmarnie . Mała ruszala sie niemilosiernie ,do tego nadal mam rozwolnienie i brak apetytu.Nie chodzi mi juz o te skurcze ....tylko jakbym w razie W pojechala na IP to jak ja im bez potwierdzenia wytłumacze ze moja macica jest w mega złym stanie ze lekarz mnie peknieciem straszy itd.Przeciez to byly skurcze przepowiadające na ktg nic by nie wykrylo ... czułabym sie jak idiotka. No i musze sie w koncu pochwalic ze od wczoraj leci mi siara a juz sie bałam ze tam pusto:confused2:

Do góry