reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wydrunia :*, dzięki, bardzo dobre! A Twoje?

Sestinko, u mnie teraz leci Oda do radości w wersji dla bobasa, hehe;)

Corin, ja odrzuciłam pleśniowe i fetę.

Ostatnia edycja:
reklama
dodi no nabiał to jem - białe i żołte sery tak, kefiry i inne tak ( tylko patrzę czy z pasteryzowanego)- taki bojacy dydek ze mnie heh
psota zajutubowałam odę;) śmiesznie kwika ten maluch heheh

Ostatnia edycja:
Psocinka dziś jest lepiej :-) może dlatego że się wyspałam :-) mała wariuje jak szalona :-) teraz czekam na kolacje aż mąż zrobi :-) jak na razie zapycham się jogurtem :-) potem do kąpania i spać :-)

Sestinko, no to ja mam chyba 8 takich smiesznych płyt, Marcin oszalał, hehe;)

Wydrussia, ja mogę się z Tobą arbuzikiem podzielić:) Dobrze, że juz lepiej kochana:*

a w pleśniowych chodzi też i o plesń i jej toksyny ale to trzeba poczytac bo dokładnie nie wnikałam
psota bardzo fajne, muszę kupic albo pozgrywac sobie
a nie no zapiekane czy do sosu to jak najbardziej:)

Psociu to poproszę :-) ja mogę dać Ci szklaneczkę koktajlu z truskaweczek :-) ja tak szczerze to jem teraz wszystko bo wiem że po porodzie dużo przysmaków nie zjem :-) a za sosikiem czosnkowym bym się wściekła:-D

No ja plesniowych unikam, a raczej nie przepadam za nimi więc spoko:) ale rzeczywiście, o tej pleśni tez slyszałam coś..

Och a mnie kto kolacje zrobi.....sama musze znowu?? samej tak nie smakuje

reklama
Do góry