reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Nie Marzenko . Juz mam dla niego plan na dzień dzisiejszy ;-) Także niech nabierze sił. Musi rozebrać dwie szafy i wspólnie zapełnimy kartony, które przynieśliśmy. na razie śpi nieswiadomy niczego ;-)

hej ho kochane :-)

rany ale gorąca nocna dyskusja - widać że porody tuż tuż...:-D ale laski nie ma co się nakręcać, w końcu po to jest to forum, żeby każdy właśnie mógł się wypowiedzieć na różne tematy i co tylko chce i tak naprawdę wcale nie musi tego przemyśleć i może pisać co mu ślina na język przyniesie, bo takie nasze ciężarówkowe prawo, a co! ;-)
oceniać też trudno jak jest w innych szpitalach, bo przecież tam nie byłyśmy.... każde ma tylko własne doświadczenia

więc Anulka wracaj tutaj na forum:-)

Aneta super, że wizyta w szpitalu udana
Konwalianka tutaj pewnie połowa forum przez ciebie nie spała taka empatia :-D korzystaj na całego teraz i funduj sobie same przyjemności - takie twoje prawo i na pewno humor się poprawi i tobie i małemu będzie weselej... a ja myślę, że jak masz takie rozwarcie, to już połowa roboty za tobą i może rzeczywiście poród będzie lżejszy?
mailuj fajnie, że masz faceta w domu, odpoczywajcie sobie, w końcu ostatnio mieliście trochę pracy...

ciekawe co u zorah.. trzymam @@@@ a wie ktoś, skąd się w szpitalu wzięła? miała jakieś objawy, że jej tą oxy podali?

całą resztę cmokam porannie :-)

Hej Kochane Bąbelki :-) ja dziś pospałam :-) wczoraj jak usnęłam ok północy tak tylko o 3 wstałam siusiu a o 10 wstałam z łóżka :-) Zorah trzymam kciuki Kochana :-)

Pippi witaj :) jestem ale strach sie odezwac moze znowu rozsmiesze co niektore:/ i po co...
Napisalam co widzialam i co odczuwam tyle dla mnie nie bylo tematu a ktos inny chyba czytac nie umie ale to szczegol...

mnie po 1szej zlapaly bole podbrzusza i doszedl za chwile krzyz... nie spalam do 4tej masakra brzuch twardnieje co chwile nie wiem co myslec o tym...

Witajcie. Heheh ja dopiero wstała. Aż mnie plecy bolą od leżenia. Całą noc miałam skurcze ale nie bardzo bolesne. Myślę, ze juz tak będzie pewnie do końca ciązy.Ból jak na @, zasłaby na cokolwiek, ale może z szyjką cos tam działa:-)
Zorach trzymam zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mailuj mój tez spi jeszcze i tez nieświadomy tego co mu zaplanowałam, a brzmi groźnie........PIWNICA. Musze wynieść tam walizki, torby, materace dmuchane bo potrzebuję tego miejsca na wózkowe akcesoria i parę innych rzeczy. A ja przeprowadziliśmy się to P powrzucał do piwnicy wszystko jak leci i zamknął drzwi. Tyle widziałam połowę moich butów:-D

Witam te które widze a więc Aneta, marzenka,mailuj o reszcie ide doczytac bo coś chyba jakieś hormony tu szaleją
pipi wydrusia, Anulka no wrąbałyście się przede mnie z postami:-Dwięc tez witam
Anulka mam nadzieję, ze ten ktos to nie ja cholerka, bo takie napięcie jakieś a ja moze mam demencję ciązowa i nie pamiętam(mąz twierdzi , ze mam i wredna się zrobiłam) W każdym razie się nie przejmuj:happy2:

Ostatnia edycja:
wiem dziewczyny, że nie ma co wracać do złych wspomnień i ja dzisiaj tego nie robię :)
mailuj, to zaplanowałaś dzionek mężowi, ale chociaż razem go spędzicie.. a na panieński - czemu nie, jeśli dobrze się czujesz.. w zeszłym roku na weselu byłam z koleżanką, która była w 9 m-cu ciąży i nawet tańczyła, co prawa tylko przytulance, ale czemu nie.. 2 tygodnie później urodziła..
a fluidów wezmę wszystko co wyślecie..na pewno się nie zmarnują :-)
Aneta, to miałaś przejścia.. faktycznie nie do pozazdroszczenia, dobrze, że już jesteś na prostej i maluszek lada chwila zawita..
Marzenka, TY też odpoczywaj jak najwięcej
pippi, nie pamiętam jak to miało być z Zorah, ale jak coś się będzie działo, ma dać znać..czekamy zatem
zresztą teraz jestesmy wszystkie na takim etapie, że wszystkim nam się należy..a co :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry