reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Magia, nawet bardzo dobry ma pomysł Łukaszek:) Mój braciszek jest małym rajdowcem, jeździ na kartingach i jest przekonany, że mały za rok będzie z nim śmigał po torze;)))

Ja się gimnastykowałam przy swoich stopach strasznie, ale ogarnęłam;)

Chyba przyszła moja pora na sen, bo coś mi oczko ucieka;)

reklama
corin, emka no trzeba sobie jakoś radzić.. jeszcze dwa okna zostały..ale widzę, ze na mnie to nie działa.. nic mnie nowego nie bierze :no: wolałabym inne metody, no ale co poradzić;
psotka, no własnie nie wszystko, ale już nie mam pomysłów.. kurcze..dom niemal lśni.. no właśnie - racja.. już mnie skręca od tego napięcia a tu nie wolno :crazy: kiepsko to widzę
Magia, ja właśnie nie wiem co z tym rozwarciem kurde..chyba powinno coś się zacząć, a tu nic.. w piątek się dowiem co i jak
wisienka, dzieci tak mają.. widocznie to mądra "bestia" i zdolna :-)super!

właśnie ode mnie wyszły koleżanki, powiedziały, ze to ostatnia wizyta przed porodem, kurde muszę się postarać, bo normalnie co tydzień się spotykałyśmy..no i na szczęście mam prace na jutro, bo trochę bałaganu się zrobiło, więc może podłogi umyję :-D
jedna co mnie nie widziała z miesiąc nabijała się z mojej biednej, napuchniętej prawej stopy..no fakt ciężko znaleźć palce, ale to nie powód aby się z nich wyśmiewać :rofl2::-D hehe

no i kurde z lewej strony mam taki ból.. promieniuje na cały brzuch, ale nieprzyjemne, a jak ręką dotknę, to bardziej boli.. co to może być?

wyobraźcie sobie, jakie zdziwko dzisiaj strzeliłam - dzwoni telefon, a tam mój lekarz pyta jak się czuję :szok: no w szoku byłam! zapytał czy planuje go odwiedzić w poniedziałek, więc powiedziałam, że w sumie niebardzo bym chciała - zaczął się śmiać..

Ostatnia edycja:
dziewczyny jeszcze przed porodem zdazylam zamowic zestaw testowy do wykrywania plynu owodniowego to bylo w niedziele jak pewna p. dr stwierdzila ze wody mi sie nie sacza wiec mam do odsprzedania Bobo Safe zestaw testowy do wykrywania plynu owodniowego jak ktos chetny to prosze o tel cena 42,40 +koszt przesyłki a owa pani dr jak juz lezalam na poloznictwie i co niektorzy sie dziwili ze ktos nie ywkryl wod saczacych ominela moje lozko i podczas wizyty stala na korytarzu, bo moim zdaniem juz w niedziele sie saczyly a w kolejnych dniach sie nasiliły tylko

Hej rybeczki, ale mi sie w brzuchu przewraca, a jak glośno burczy..mała spać nie będzie mogła hehe, to chyba po ty groszku i czereśniach:):)

gon1a, witam! Jak tam w domku sie czujecie? synuś śliczny!!!

reklama
Do góry