reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

psotka Łukaszek ciągle całuje mój brzuch i mówi: "Kocham Cię Stasiu, tu mówi Twój starszy brat":-) Pewnie myśli, że od razu będzie się z nim bawił. Ma 2 lalki i parę pluszaków i to są jego dzieci:-D Karmi je, przewija, całuje i karci, he he:-)
wisienko no właśnie, mają zapach raczej upławów. No, ale dopytam się jutro. Mam nadzieję, że to nic tak bardzo pilnego. W poniedziałek mam pełną wizytę.

reklama
Psotka dzięki za pamięć A WIĘC LEPIEJ NIŻ MIAŁO BYĆ:-DSpokojnie dostanie się do swymarzonej szkoły. Z drugiej strony jak on to zrobił skoro się prawie nie uczył...........
Corin zczelić cię..............:-D

Corin Dzięki wielkie! mi się też wydaje, że to coś takiego może być. Takie pękające naczynka po skurczach.
Wisienko gratulacje! Zdolny chłopak. Super.

Magia, Tomuś też myślał, że maluszek od razu będzie się z nim bawił, a jak mu powiedziałam, że Dawidek jak sie urodzi to będzie tylko spał, jadł i robił kupkę, to stwierdził ,,no dobra i tak go kocham, niech Ci odejdzie ten wód i urodź już!" Musiał gdzieś usłyszeć, jak rozmawiałam z mamą o odejściu wód i zapamietał, heheh;)

psotka niezły ten Twój Tomuś:-D Łukaszek jak miał ten egzamin to kłaniał się przed pianinem podpierając z tyłu jedną ręką kręgosłup:-D Musiał podpatrzeć jak ja tak sobie podpieram, hi hi:-) Śmieszne te dzieciaki:-) Obawiam się, że będzie chciał nosić swojego braciszka. Będę musiała go pilnować.
corin a jak Twoje skurcze? nawiedzają Cię jeszcze?

Hehehe, no też mu było ciężko, a co;) Masz rację, że trzeba będzie uważać, Tomek też już się pytał, czy on będzie mógł go nosić i wyciągać z łóżeczka.

psotka Łukasz postanowił, że nauczy Stasia wszystkich funkcji na telefonie i będzie grał mu na pianinie. W sumie ten drugi pomysł nie jest zły:-)

Qrczę, patrzę na swoje stopy i myślę co by powiedziała na nie babcia Dodi. Że nie nadają się do porodu:-D Muszę je wymoczyć czym prędzej:-)

Ostatnia edycja:
reklama
corin a jak Twoje skurcze? nawiedzają Cię jeszcze?

Tak właściwie codziennie po kilka razy, ale juz nie sa takie mocne, więc nie panikuję ;-)

Qrczę, patrzę na swoje stopy i myślę co by powiedziała na nie babcia Dodi. Że nie nadają się do porodu:-D Muszę je wymoczyć czym prędzej:-)

Babcia dodi, sieje postrach u nas na forum :-D

Do góry