reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
zostane bo mowil ze bedziemy leki dawac juz tak mowil na ostatniej wizycie i jak tylko sie przedstawilam od razu przyjezdzaj...mam kontakt na gg z dziewczynami takze bede dawac znac:* caluski dla was i dzieciatek:*** trzymajcie sie

trzymam kciuki anulka :-)

a ja wlasnie zrobilam sobie kawke z mleczkiem, ktora po chwili pieknie zaprezentowala sie na panelach. CO sie ze mna dzieje :wściekła/y:

hello

anulka to spakuj sobie na spokoijnie wszystko co ci potrzebne i jedź - niech sprawdzają.. a ja jakoś myślę, że to nie główna akcja i mały trochę posiedzi jeszcze:-)

sestina, kociatka, marzenka @@@@ za wizyty i badania

my z mężem wczoraj zaczęliśmy realizować plan "relaks we dwoje - ostatnie podrygi" ;-)i poszliśmy do kina i na kolację - Kac Vegas nas trochę rozczarował, bo mniej śmieszny niż 1, ale jakoś tam dało się obejrzeć... a potem siedzieliśmy sobie w ogródku greckiej knajpki i trochę czuliśmy się jak na wakacjach (szum ulicy trochę jak szum morza:-D)...ach... jeszcze trochę zanim w trójkę gdzieś wyruszymy

my z mężem wczoraj zaczęliśmy realizować plan "relaks we dwoje - ostatnie podrygi" ;-)i poszliśmy do kina i na kolację - Kac Vegas nas trochę rozczarował, bo mniej śmieszny niż 1, ale jakoś tam dało się obejrzeć... a potem siedzieliśmy sobie w ogródku greckiej knajpki i trochę czuliśmy się jak na wakacjach (szum ulicy trochę jak szum morza:-D)...ach... jeszcze trochę zanim w trójkę gdzieś wyruszymy

My też byliśmy na Kac Vegas 2. Mi się średnio podobał, bo to wszystko już było. Jedynka była genialna i filmowcy wysoko sobie poprzeczkę ustawili... I której nie przeskoczyli tak naprawdę. A w piątek idziemy na kabaret, bo mój dostał z pracy bilety. Trzeba korzystać z chwil we dwoje bo już niedługo to się skończy.

pipi tylko pozazdrościc ja siedze zagruzowana w domu i juz mam dość .
Wisienka trzymaj sie kochana!!! nie płacz wszystko będzie dobrze.
Anulka powodzenia
veronique znam ten ból .... współczuje ale jeszcze troszke i bedzie po wszystkim
A ja musze Wam powiedziec ze....... zaliczyłam pierwszą bezsenną noc i mase skurczy :baffled: koniec ze spaniem a tak sie cieszyłam buuuu ..pół nocy psy mi pod oknami wyły nie chcialo mi sie wstac i zestawiac kwiatów z parapetu bo mialam czyms w nie nawalać:nerd:

anulka trzymam kciuki.. odzywaj się co i jak...może jednak wrócisz do domku....
em-ka mi też wszystko z rąk wypada :wściekła/y:
pippi i tak trzymaj ....relaks to podstawa

reklama
Do góry