reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Balkan, u nas w lozku tyle tych "duszyczek" ze poducha juz wiele nie zmienia:-) Moja kociarnia w nocy przychodzi i zwija sie pomiedzy naszymi poduszkami. Dobrze ze kotki sa niewielkie, inaczej moglyby nas wygryzc:-D

Anulka, nie martw sie, naprawde. Orchi dobrze gada - u mnie tez brzyuchol twardy i obolaly, jak mnie "przytka"

Oszqrde, widze ze sie nakrecilas na te pelnie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki :-) u nas upalny dzien sie zaczyna i chyba jednak zarzuce kostium i polece na basen.
Wkurzam sie bo od soboty probuje skontaktowac sie z allegrowiczem apropo produktow i do tej pory nie dostalam zadnej wiadomosci. NIezle tam namieszalam i teraz nie wiem czy oni wycofaja mi te zamowione produkty tak jak prosilam czy co... boze ale ludzie .. a pozniej dzwonia ze sie im dalo negatywny komentarz :/ to byl koles polecony przez ktoras z was, tzn to jest niby firma ktora sie zajmuje wysylkami, ale wszystko jedno, wiadomosci jak nie bylo tak nie ma. A laska od termometra odpisala mi po godzinie chyba, wiec nie wiem czy im nie zalezy na wysylce za ponad 100 zl czy co :/ :wściekła/y: a mnie czas goni kurde~

anulka nie wiem jak uwazaja inne dziewczyny, ale w temacie smsy i wiesci ze szpitala nie bardzo umieszcza sie smsy od osob ktore sa w domu. A o Veronique wiemy ze sie ostatnio nie pojawia na forum bo sama mowila ze sobie da czas na przemysleniaa, a jak masz jakiegos eska to napisz go na glownym. Na pewno wiesci sie rozniosa i kazda sie dowie co jej dolega. Takie moje zdanie, tylko sie nie obraz ze ci to napisalam ;-) Bo pozniej sie mozna przestraszyc na watku o sms-ach ze cos jej sie stalo...

Ostatnia edycja:
noo znowu tyle nadrukowałyście ech..
wisienko - trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze, tylko się nie załamuj kochana

oszqrde - mówisz pełnia.. hmm.. mój Paweł stwierdził wczoraj w rozmowie z małym, że w środę może się urodzic, bo ma urlop od poniedziałku 20-stego, a te dwa dni mu przysługują z racji narodzin, więc idealnie :-Dhehe, zobaczymy czy mały posłucha tatusia..
emka, tez mnie bardzo wkurza brak kontaktu.. ja już od tygodnia czekam na biustonosze, które są mi niezbędne i cisza! szlag mnie trafia..ale co poradzisz..próbuj dalej

Em-ka nie zabilaś Hiszpana?

nie zabilam nie, ale nerwa mialam na niego takiego ze szkoda gadac! on sie i tak sam zabil, kazdy kolejny dzien w robocie bedzie dla niego pieklem po tym jednym dniu fiesty, takze spokojnie, pokuta jest narzucona :-D

o prosze, koles z allegro mi odpisal na pierwszego maila (ktory najmniej mnie interesuje) zobaczymy czy dojdzie do kolejnych ktore mu wyslalam xD

reklama
Do góry