reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Verus wszystko bedzie dobrze grunt to pozytywne myslenie :* uda ci sie napewno:) wszystkie sie stresujemy ale musimy dac rade...za niedlugo zobaczysz bedziemy wstawiac zdjatka malenstw a nie bedziemy pamietac o bolach czy strachu jaki byl... Glowa do gory kochana :*

reklama
Wydrusia, roztopiły się ;) Kupimy kolejne, jak tylko przyjedziesz:)

Konwalianko, mnie zawsze w nocy mały budził, a dzisiaj całą noc była cisza i też już go zaczęłam sturchać;)

Mimi, nie o to chodzi, ja staram się zrozumieć Weronikę i rozumiem Mailuj, ale bez sensu podsycać atmosferę, niech to zostanie między nimi.

Oj vera smutasie, głowa do gory.. porodu nie przeskoczysz i tak:) a po co lamentować nad czymś co i tak musi sie stać! Ja tam na razie o tym nie myślę, jak sie zacznie to wtedy dopiero będe latała jak szalona hehe.. A dobre nastawienie to połowa sukcesu!!

No Wisienka biedna urodzinki w szpitalu spędzi..ale ważne że malutka ma sie dobrze:)

Mailuj ma racje bo im dluzej bede myslec o tym to jak sie nakrece ze bedzie tak zle to tak bedzie ... !!!
To bez sensu takie myslenie musze ochlonac i zaczac myslec pozytywnie nikt tego za mnie nie zrobi ... a zebym poczula ulge i radosc musze pocierpiec ... nie ma bata .
Przepraszam ze taka bylam natretna czasami sie nie dziwie ze ze mna wytrzymac nie mozna ... odezwe sie zaaa jakis tam czas ...

No i teraz Wisienka... Dobrze, że tam pojechała, na pewno się nią dobrze zajmą. Już taki czas, że nawet jak się rozkręci to powinno być ok. Czekamy z niecierpliwością na dalsze wieści...

veroniczko ja też bardzo bałam się pierwszego porodu może jeszcze bardziej niż TY, a najbardziej bała się nacięcia krocza, strasznie panikowałam całą ciążę, ale dwa tygodnie prze terminem postanowiłam odrzucić od siebie złe myśli te wszystkie opowieści itp... kiedy byłam na porodówce powiedziałam sobie że strach mi w niczym nie pomoże a wręcz odwrotnie spowoli poród, wystarczy tylko współpracować i myśleć tylko że już za kilka chwil lub godzin maluszek będzie w naszych obięciach... :-) DASZ RADĘ KOCHANA TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI !!!

Psotka pewnie, ze chce namiary na pania dentystke! Znaczy poprosze:-p Ja mam swoja super babke, ale tez niezle kasuje. A Twoja moze nie saksowala, bo nie bylo za co skoro zabki masz idealne? No i chodzisz pewnie do niej od jakiegos czasu a ja bede taka nowa, hehe:) Przed ciaza tez mialam zeby w dobrym stanie, a przez ciaze juz 3 dziury musialam plombowac i juz czuje ze mam nastepna:no:

Tez zawsze rano, jak sie przebudze to pierwsze co czekam na ruchy malej,zeby sprawdzic czy nic sie przez noc nie stalo:tak: A jak nie rusza sie po dobroci to ruszam do kuchni zeby ja czyms pobudzic:-)

Dodi, mnie to się wydaje, że faceci bardziej świrują w takich sytuacjach, Marcin ma stres, że mu ręce połamie;)) A mój tata, jak rodził się mój braciszek, to zapomniał, jak ja mam na imię, zamiast torby przytargał swoją teczkę i kluczami od domu otwierał auto, hehe;)

A w którym tygodniu jest Wisieńka?

Ania, ja byłam w Certusie u doktora Kwiatka, nie trzeba się do niego umawiać, przyjmuje cały tydzień, ale nie pamiętam w jakich godzinach, wiem tylko, że w czwartek od 16-20, bo byłam wczoraj, hehe;) Zapytałam sie go ile płacę, a on, że kobiety w ciąży płacą ładnym uśmiechem i tyle:)

Ostatnia edycja:
reklama
Veruś pomyśl jaka to radość wydać na świat dziecko!:-) nie każda kobieta może... Musimy się cieszyć że jesteśmy w stanie błogosławionym :-) główka do góry :-)
Psocia spoko loko :-) Wisieńka jest w 36(35tyg i 6d)

Do góry