reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja na ebayu kupiłam suknię ślubna w Chinach i mam super doświadczenie:-) Ogladam zestawy na allegro, ostatnio był super m.inn z H&M mamma ale przed czasem ktoś kupił za 350 :-( . Em-ka sprawdz czy nie barzdiej opłaca Ci się kupować w Stanach, transport do Hiszpanii jest o wiele tańszy niż do POlski. Ciekawe czemu :-(
DZięki za linnki Kkasiulka :-) Są moje rozmiary

Hej kochane. Jak ja wam zazdroszczę tej energii, chęci kupowania, przeglądania. Oj tak bym chciała.
Dziękuję wam za wsparcie i troske. Mi po torecanie przeszło ale na 1 dzień a teraz mimo brania go dalej mnie męczy. Boję się żebym na święta nie wylądowała w szpitalu. Jutro idę do gina zobaczymy co powie. Boję się czy wszystko w porządku. Jednak jem niewiele i ciągle wymiotuję. Niby wszędzie czytam, ze nie powinno miec to złego wpływu na dzidzię jesli się nie odwodnię bo wszystko czerpie ze mnie ale jednak wolałabym się zdrowo odżywiać i czuć dobrze. Te cholerne mdłości wymęczyły mnie juz tak, ze po prostu nie mam na nic siły i męczą mnie najprostsze czynności. Ech... Kiedy to minie , przecież trzeci miesiąc mi się kończy a tu żadnej poprawy. Nawet po leku.

Pozdrawiam was kochane i życzę dobrego samopoczucia.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było... Jestem bardzo podekscytowana, bo w Wigilię mamy zamiar powiedzieć najbliższym o dzidziusiu! Wymyśliłam sobie, że jednym z prezentów będzie oprawione w ramkę zdjęcie z USG... Już się doczekać nie mogę, jak zobaczę minę rodziców. Oni już od dawna czekają z utęsknieniem na pierwszego wnuka, więc będzie to chyba dobry prezent świąteczny! Jeszcze tylko parę dni...

A powiedzcie dziewczyny, jak urządzicie pokoik/ miejsce dla brzdąca? Jestem kompletnie zielona, no i mam tylko 2 pokoje... Będziecie mieć łóżeczko w sypialni? A co z mebelkami? Nawet nie wiem, co jest potrzebne :szok: Muszę się szybko podszkolić.. :tak:

Petronelka, my mamy też tylko 2 pokoje. Jeden duży i małą sypialnię, no i tak kombinuję, że właśnie w sypialni jest taki kącik w sam raz na łóżeczko. Myślę, że jakoś się pomieścimy, choć jak dzidzi będzie miało ok.1 rok to plan jest, że się przeniesiemy. Ale to jeszcze trochę czasu, a póki co musimy się jakoś zmieścić. Zatem u nas nie pokój, a kącik dla dziecka jest do przygotowania :) Co do mebelków to metraż nas znacznie ogranicza, więc kupimy tylko niezbędne. Zastanawiam się natomiast nad takim zestawem do kąpieli, tj. stojak na wanienkę i inne akcesoria ułatwiające kąpiele. A resztę to szczerze mówiąc z forum od bardziej doświadczonych mam się dowiem :) hi, hi

reklama
Do góry