reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hej kochane, ja dziś tak z rańca was zaskakuje znowu:):)

Ide dziś rano do kuchni, a tam mrówki 2 mi po parapecie łaża...no sie wkurzylam.. potem 3 i 4.. ukatrupiłam wszystkie, pewnie przez otwarte okno wlazly cwaniaki..

reklama
Uffff dobrze,że na poczcie pustki były,paczkę wysłałam moim dziewczynom(mojej siostry) :-D :-D i leżę i objadam się czereśniami,jak mnie pogoni to oijjj haha :-D:-D
sestinka dziękuję za zaproszenie więc biorę pączule i lecę do Ciebie :-D
balkan takkk zabiłabym Go a później policja na karku hahaha :-D:-D
Corin a Tobie sąsiadeczko "Pawełki" od rana w głowce nununu hahaha :-D;-)
dodi lej je ile wlezie :-D
marzencia słonko u Ciebie w szpitalu też przyjmuje Świątkowski ???

psota :) kurczę skręca...?hmm...nic mi nie "skosmaciło się" moze z rana nie jarzę hehe
orchi no to po poprawce pączkami na pewno będzi edruga w zyciu zgaga hahah

A u mnie chłodek , deszcz padał cała noc. W końcu :-) Ja zaraz lecę do kosmetyczki kupiłam sobie na sweetdealu żel na paznokcie u nóg za 30 zł + z nożka 50% na pedicure. Więc poszaleję.
Nika na pewno dasz radę ze wszystkim. Tym bardziej, że nie będziesz miała tyle czasu na rozmyślania ;-)

Sestinko, bo ja sobie wyobraziłam mojego meża bez koszuli, jak spocony skręca coś tam... ;)

No i wciągnęłam na śniadanie kinder bueno white, wszystko przez Corin, bo kusi od rana batonami ;)))

Witam się i jak Pol pojechał na zakupki więc zajrzę dziś do was tez rano bo tak to marudzi, ze przed kompem siedzę zamiast z nim. Wczoraj w akcji poród, kiedy miałam te skurcze i jechaliśmy do wro zapytał mnie czy ja chwilę przed tym jak mi odejdą wody będę o tym wiedziała.:szok:Mówię, ze nie i o co mu chodzi. A on na to , no bo bym się zatrzymał i wyskoczyłabyś szybko a ja bym ci ręcznik podłozył. Akurat bolało mnie i myślałam , ze go zdzielę. A potem opowiadał mi o chudych lisach, które są podobne do kojotów i brzydkie a na zdjeciach niby takie sliczne i puchate. Nie wiem o co mu chodziło, ale jesli to stres to się zastanawiam co on zrobi jak zacznę rodzić na prawdę.:-D
maqnio &&& za pesarka i wróć do nas na chwilę jeszcze
orchi zabij tez tą sowę co u nas puka, mamy wiatrówkę ale pewnie cholerze piór tm nie przebije to może dysponujesz czymś mocniejszym:tak:
corin ja jadłam raz trufle a raz Pawełka Toffi, a potem patrzę a tam %, myślę, ze nie zaszkodzą:-D
konwalianka dobrze, ze już po nerwach
sestina czekamy na zdjęcia z pokoju, popędz męża
Nikuś co tam bidoku, Hormonki czy coś powaznego?
malamii ty tez wpadaj ze zdjęciami koniecznie
Aneta , Magia witajcie
A u mnie w koncu chłodek zawitał, a nawet zimno jest i w związku z tym pomyślałam, ze musze Polowi przygotować 3 zestawy ciuszków dla Emilci na wyjście: na upał, na chłodek i na zimno. Skurczy na razie nie ma ale generalnie czuję takie pobolewanie. Na obiadek będzie botwinka a na drugie w zalezności co Pol kupi mam nadzieję, ze cos szybkiego bo nie chce mi się dzisiaj gotować. Instynktu gniazda tez nie mam....

Co do allegro... Kiedyś bawilam sie w robienie biżuterii i chcialam zrobić córce kolczyki z metalowymi różyczkami. Znalazlam takie na allegro, ale sprzedajacy nie miał tam podanych rozmiarów tych różyczek. Napisałam więc z prośbą żeby zmierzył jaką mają średnicę.
Jego odpowiedź mnie powaliła, bo napisał mi:
"Różyczki nie sa ani duże ani male"
Ręce mi opadły wiec tylko na bezczelnego odpisałam:
"W takim razie dziękuję, nie nadadzą się, bo potrzebuję takie w sam raz"

Nie odpisał, a ja kupilam u kogoś innego.

Orchi, ty masz jakiś instynkt mordercy dziś od rana, najpierw bażant, teraz namawiasz do mordu mrówek... ;-) :-D

Psotka, no ładnie, teraz na mnie będzie... :-D

Ostatnia edycja:
orchidea nie mam zielonego pojecia kto tam w tym szpitalu urzeduje bo nie chodze do szpitala tylko do przychodni do pani MUROWEJ , co sie na zapas bede zastanawiac kto tam jest w szpitalu i tak bede musiała urodzic a potem mi to nie sprawia zadnej róznicy kto to bedzie przy porodzie , ja nie znam za bardzo lekarzy nie chodze prywatnie do nich , bo nie bede tyle kasy wywalac zwłaszcza jak jej nie mam

reklama
Corin, tekst zabójczy!! też bym takich nie kupiła haha

Wisienka, skąd ja znam chude lisy (i to w szalikach) hmmmm no tak sniły mi sie pare miesięcy temu hahaha.. ja tam go rozumiem:-D:-D

Do góry