reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

A moj wlasnie pognal na ryby. Mnie sie znow zaczynaja bole jak na @
Wogole to mam max wyluzowanego gina, powiedzialam mu o tych bolach i skurczach a on jedyne co zrobil to wpisal to do kartoteki... Nawet nie skomentowal. Rozwarciem tez nie kazal sie przejmowac...
To moze ja tez powinnam sie wyluzowac?

reklama
Psocia sugerujesz, że zaraz będzie dobijał się do wyjścia?;-) A może śniła Ci się data mojego porodu?
Pogadałam z nim i ma jeszcze posiedzieć 1,5 - 2 tygodnie, a potem może już się wyprowadzać ze swojego domku:-)
Corin właśnie myślałam o Twoich skurczach, luzak ten Twój gin... Ty masz już rozwarcie???:szok: A szyjka zgładzona już?

Wogole to mam max wyluzowanego gina, powiedzialam mu o tych bolach i skurczach a on jedyne co zrobil to wpisal to do kartoteki... Nawet nie skomentowal. Rozwarciem tez nie kazal sie przejmowac...
To moze ja tez powinnam sie wyluzowac?

O mojemu zapomniałam o tym powiedzieć. Tzn o tych bólach jak na @. No ale od kilku dni już ich nie mam, więc może przeszło. W sumie ja już mogę rodzić tak naprawdę.

Burza burza i po burzy. Zestresowała mi tylko mojego starego kundla. Ale na zewnątrz trochę chłodniej, szkoda tylko że wewnątrz jest tak duszno i gorąco.

magia mam rozwarcie na opuszek, ale gin stwierdzil "ujście zamkniete, szyjka wysoko, wiec sie nie martwimy rozwarciem" No to się nie martwimy. Tylko przy córze jak poszłam do badania 2 tyg przed porodem to mialam rozwarcie na 4 a zadnych skurczy nie czulam...

Corin ujście od strony wewnętrznej czy zewnętrznej? U mnie otwarte od zewnątrz, od wewnątrz nie wiem, bo nie miałam usg. U Ciebie dobrze byłoby jeszcze potrzymać Ewunię w środku, a Ty te skurcze masz. No i niby u wieloródek szybciej to idzie. Ale może rzeczywiście skoro szyjka wysoko i główka nie napiera to jest bezpiecznie?

u nas burze ze 3 sie nałożyły a teraz super fresz powietrze;)
wykładzinka w dziecinnym "się" pierze. Pan piorący bardzo przezorny i zatroskany mówi ze da mniej proszku do odkurzacza piorącego skoro maleństwo ma spać od pierwszych dni w tym pokoju:0 miło

Kurcze dziewczyny ale źle się dziś czuje co chwila kołuje mi się w głowie, jest mi nie dobrze i nogi mam spuchnięte jak balony. Udało mi się troszkę zdrzemnąć ale szczerze mówiąć czuje się gorzej jak wcześniej. Poczytam was troszkę może przejdzie??:-)

Jak tak czytam o tyvh Waszych dolegliwosciach to ja jakas dziwna jestem:-p Bo mi jedyne co jest to nogi bola juz rano jak wstaje, ale nigdy nie spuchly i szpilki w kroczu tez czasem czuje ale gin mowil ze to fizjologiczne i nie ma sie czym martwic. No i brzuch czasem twardnieje ale nic poza tym. Moze ja nigdy nie urodze?hehe:)

reklama
magia, a bo ja wiem od której strony? wyczuł to paluchami wiec pewnie ujscie zewnetrzne.

Dziewczyny czy przy tych bólach jak na okres macie skurcze jednoczesnie, albo stawianie macicy? Ja czuje tylko ból, brzuch nie jest twardy i skurczy tez nie czuje, tylko ból jak na @.

Do góry