reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

I ja juz mogę sie pochwalić ze torbę spakowalam, znaczy lezy na lozku wszystko, ale jutro spakuje nie wiem czy wsio mam ale najwyżej mi dowiozą. Mam nadzieje ze sie zmieszczę bo chce spakowac wszytsko do jednej torby i moje i malego.... I z tego co widzę 1/3 moja 2/3 malego ten rozek kurde tyle moejsca ze nie wiem czy go wsadzę a wy bierzecie..... Wkoncu gorąco bedzie i poznoć w moim zawiajają w coś w szpitalu juz nie wiem.... Co brać a co nie....... Kosmetyki ponoć dają takie próbki wiec juz sama neiwiem i biore tylk mysedlo i krem do pupki..... Waham sie nad mleczkiem i nie wiem......... Boniu......... Jutro jeszcze ostatnie zakupy do domku zeby pozniej maz po sklepie nie szukal i nie plakal hehe naszykuje wszystko i juz bedzie wiedzial...... Oststanio kazal mi na ciuszki poukladane napisac co sie jak nazywa...... Zeby wiedzial eheh ci nasi faceci. A ja sama dzis w domku jeszcze lażę ale juz oczy mi się zamykają, zjadlam kanapkę z pycha mielonką tak mi się chcialo.... Jeszcze prychol i do lożeczka ale duchota wlacze wiatrakkkaaaa i bedzie git tylko boje się ze mnie przewieje,. Ech.. Tak zle i tak niedobrze pozdrawiam cmoki dla was i dobrej nocki.

GOCHA37 SCISKAM MOCNO I 3 MAM KCIUKI I DAWAJ KONIECZNIE ZNAKA CO TAM U WAS!!!!! BUZIAM!!!!!!
Co do porodu to ja musze poczekac do 27 czerwca < 20 dni> bo 25 tego mam slub brata ale bedzie co bedzie i juz. Buziam i sciskam

reklama
Zuzu Kochana u nas do szpitala tylko pampersy i chusteczki do pupy reszte dawają :-)Ja torbe w tygodniu spakuje :-)
Anulka on jej trąbi od kilku tyg kiedy ma wyjść :-D a ona i tak nie wyjdzie znając życie tylko przenosze :-D

Gocha będziemy czekać :-) i zaciskam kciukaski :-)

Pysiaczki uciekam do wyreczka :-) buziolki :** Słodkich senków :**

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gocha do zobaczenia niebawem!

A ja się trochę przestraszyłam dziś tych skurczy. Bolesne jak pieron, zmiana pozycji nie pomagała ani no-spa. Brr...

Wy już spicie.. ja ide pod prysznic.. Gocha, czekamy na wieści, co i jak ..zaciskamy mocno @@@ aby obyło się niespodziewanych sytuacji :)
wydrusia, ale sobie wyliczył ten mężulek - cwaniak :)
Magia, a przy pierwszym nie miałaś takich? Ja np. nie wiem czego się spodziewać zupełnie, wiec każdy ból jest dla mnie podejrzany - hehe.. w nocy bóle krzyżowe, w dzień jak na okres i 43 razy mi macica się stawiała (z moich obliczeń)

Śpijcie spokojnie i śnijcie o samych dobrych rzeczach, no wyjątkiem jest psotka, która może wyśni, kto następny :-)

reklama
Do góry