I ja juz mogę sie pochwalić ze torbę spakowalam, znaczy lezy na lozku wszystko, ale jutro spakuje nie wiem czy wsio mam ale najwyżej mi dowiozą. Mam nadzieje ze sie zmieszczę bo chce spakowac wszytsko do jednej torby i moje i malego.... I z tego co widzę 1/3 moja 2/3 malego ten rozek kurde tyle moejsca ze nie wiem czy go wsadzę a wy bierzecie..... Wkoncu gorąco bedzie i poznoć w moim zawiajają w coś w szpitalu juz nie wiem.... Co brać a co nie....... Kosmetyki ponoć dają takie próbki wiec juz sama neiwiem i biore tylk mysedlo i krem do pupki..... Waham sie nad mleczkiem i nie wiem......... Boniu......... Jutro jeszcze ostatnie zakupy do domku zeby pozniej maz po sklepie nie szukal i nie plakal hehe naszykuje wszystko i juz bedzie wiedzial...... Oststanio kazal mi na ciuszki poukladane napisac co sie jak nazywa...... Zeby wiedzial eheh ci nasi faceci. A ja sama dzis w domku jeszcze lażę ale juz oczy mi się zamykają, zjadlam kanapkę z pycha mielonką tak mi się chcialo.... Jeszcze prychol i do lożeczka ale duchota wlacze wiatrakkkaaaa i bedzie git tylko boje się ze mnie przewieje,. Ech.. Tak zle i tak niedobrze pozdrawiam cmoki dla was i dobrej nocki.
GOCHA37 SCISKAM MOCNO I 3 MAM KCIUKI I DAWAJ KONIECZNIE ZNAKA CO TAM U WAS!!!!! BUZIAM!!!!!!
Co do porodu to ja musze poczekac do 27 czerwca < 20 dni> bo 25 tego mam slub brata ale bedzie co bedzie i juz. Buziam i sciskam
GOCHA37 SCISKAM MOCNO I 3 MAM KCIUKI I DAWAJ KONIECZNIE ZNAKA CO TAM U WAS!!!!! BUZIAM!!!!!!
Co do porodu to ja musze poczekac do 27 czerwca < 20 dni> bo 25 tego mam slub brata ale bedzie co bedzie i juz. Buziam i sciskam