reklama
konwalianka
Mały bąbelek
oj dziewczynki nie jesteście same.. ja to się uzależniłam.. aż Paweł mówi, ze zazdrosny jest
ja drinkuje soczkiem porzeczkowym, rozcieńczony nieco wodą, bo jakoś zbyt mocny dla mnie..
ja drinkuje soczkiem porzeczkowym, rozcieńczony nieco wodą, bo jakoś zbyt mocny dla mnie..
baya
Zaciekawiona BB
uciekam dziewczynki miłego imprezowania, fajnie się z Wami siedzi ale jak dla mnie to tej adrenaliny za dużo a przede mną wszystkie wasze porody bo w końcu ostatnia jestem jak ja to przeżyje
miłej nocki:*
miłej nocki:*
dodi_misia
Fanka BB :)
boooziu, wszystkie spać poszły z tego podekscytowania..
Naprawde chyba tak do konca popakuje torby, bo az stach sie bac hehe
Na kolacyjke mi sie zachcialo ziemniakow smażonych, pycha były, a teraz mi sie odbija jak krowie po lisciach..
Naprawde chyba tak do konca popakuje torby, bo az stach sie bac hehe
Na kolacyjke mi sie zachcialo ziemniakow smażonych, pycha były, a teraz mi sie odbija jak krowie po lisciach..
konwalianka
Mały bąbelek
dodi, ja tez dzisiaj podrzuciłam cześć rzeczy koło torby, aby było bliżej jakby co
ja jakoś spać nie mogę.. mały się wierci że szok i na dodatek to uczucie zbliżającego się okresu.. za oknem błyski..a ja w rocznicę sama.. po prostu super!
ja jakoś spać nie mogę.. mały się wierci że szok i na dodatek to uczucie zbliżającego się okresu.. za oknem błyski..a ja w rocznicę sama.. po prostu super!
dodi_misia
konwalianka, ja też miałam pierwsza rocznicę i spędzałam ją sama jak palec..więc nie martw sie... nadrobicie
ja niektore rzeczy tez mam wrzucone luzem w torbę..
ja niektore rzeczy tez mam wrzucone luzem w torbę..
dodi_misia
sestina, dziś święto... więc jedzcie i pijcie ile wlezie!!!! co tylko nam sie zachce!
reklama