reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wisieńko, Maqnio, dla mnie to też wyjątkowa więź:)

Maqnio, nieee no daj spokój, ja już nic nie chce wyśnić, bo faktycznie będę jak moja babcia, ona zawsze wszystko przeczuwa.

Łzy mi ciekną same...

Ostatnia edycja:
reklama
oj dziewczynki nie jesteście same.. ja to się uzależniłam.. aż Paweł mówi, ze zazdrosny jest :)

ja drinkuje soczkiem porzeczkowym, rozcieńczony nieco wodą, bo jakoś zbyt mocny dla mnie..

uciekam dziewczynki miłego imprezowania, fajnie się z Wami siedzi ale jak dla mnie to tej adrenaliny za dużo :szok: a przede mną wszystkie wasze porody bo w końcu ostatnia jestem :-D:-D:-D jak ja to przeżyje :szok:
miłej nocki:*

Słonka, ja też uciekam spatuchny. Śpijcie dobrze! Aaaa... i nie rozpakowywać się, bo za dużo emocji będzie jak na jeden tydzień;)

boooziu, wszystkie spać poszły z tego podekscytowania..

Naprawde chyba tak do konca popakuje torby, bo az stach sie bac hehe

Na kolacyjke mi sie zachcialo ziemniakow smażonych, pycha były, a teraz mi sie odbija jak krowie po lisciach..

dodi, ja tez dzisiaj podrzuciłam cześć rzeczy koło torby, aby było bliżej jakby co :)

ja jakoś spać nie mogę.. mały się wierci że szok i na dodatek to uczucie zbliżającego się okresu.. za oknem błyski..a ja w rocznicę sama.. po prostu super!

reklama
Do góry