reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dla Goni1 wielkie buziaki iuścieski i dla 1szego maluszka lipcowego !!Poryxczałam się kuźwa mać :-D jesooooo ale piękny wieczorek !!!

reklama
Maqnio, dzięki kochana moja za sms! :*****

Mamy nasze pierwsze dziecko w rodzinie BB, ryczę jak głupia!!! Cudnie!!!

Gonuś, gratuluję Słonko!

Jak się uspokoję napiszę co u nas po wizycie:)

Monia dobrze zrobiłaś Kochana,napewno jej miło się zrobiło,ze jesteśmy z nią i przeżywamy!!

Psociaku pisz co po wizycie!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hahahaha nie no ja nie mogę jeszcze rodzić Ty Corin też nie hahha więc spokój hahaha idę jeść kolację :D
Pijemy dziś MLEKOOOOOO za zdrowie dzidzi i Gosi !!

wiecie co wlasnie sobie wobrazilam wszystkie nasze reakcje naraz, chcialabym to normalnie na zywo zobaczyc, wszystkie rycza, to musi byc widok:)

psocia pisz koniecznie jak po wizycie:)

Gocha to teraz kciuki za ciebie
Maqnio no i wyleciałas z kolejki
A ja nie mogę dojść do siebie po tej wiadomości.

Załóżmy jeszcze wątek gdzie będziemy wpisywać narodzone dzieciaczki, imie tc, jaki poród, wagę , wzrost, punkty???????

Normalnie jak w Big Brotherze,w końcu to bb,tylko kamer brakuje.Corin spokojnie nie możemy wszystkie naraz się rozpakować.Ja szacuję,ze do końca tygodnia będą 2 lub 3 maluszki:))))

reklama
tak taki wątek to heledorka mówiła, ze założy gdy sie pierwszy maluch pojawi i jeśli mamusia będzie chciała wpisu.. ale nawet jeśli nie, to fajnie byłoby odhaczać rozpakowane mamuśki

no właśnie psotka, czekamy na wieści..

Do góry