reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
wisienko a pewnie machnijcie sobie jeszcze przynajmniej dwójeczke, tylko niech moze Pol przy nastepnej okazji w ciazy pochodzi:-Da tak na powaznie jesli sily ci pozwola to czemu nie:)
gon1a super, ze juz ci lepiej kochana, trzymamy kciuki za jutro:)

maqnio jeszcze jedno było planowane ale po tej ciązy to się grubo zastanowię. Na a Pol dziś w ogóle miał dzień na teksty przed wyjściem do pracy mówi do mnie: Mogłabyś juz zacząć rodzić, miałbym 2 tyg. wolnego.:-D

witam sie
Corin, Zuzu kcisukasy zacisniete za wizyte
Anula gratuluje zdania egzaminu.
Katerina ja kupilam kremy z firmy chicco (przeciw wiatru, zimna i slonca).
Balkan :* nie smutaj. czasami mi tez sie zdazy poplakac zbyle czego. Wystarczy wejsc na forum i poczytac nasze kochane lipcoweczki i odrazu lepiej.
gon1a kcuki za jutrzejsza wizyte

pisalyscie o wizytach w szpitalu, ja to sie bardzo ciesze ze bede rodzila zdala od rodzin. Pamietam jak kuzynka meza miala cesarke. Ledwo byla po zabiegu a tu taka pielgrzymka z moja tesciowa na czele. dziewczyna zmeczona, a nie ktore kobiety to towarzyszyly jej przez wszystkie noce w szpitalu (z moja tesciowa na czele).

czytam ksiazke "jezyk niemowlat" tracy hogg. Jesli jestescie chetne podesle linka.

wisienka my tez planowalismy dwojke, ale teraz jeszcze sie 100 razy bede zastanawiac, fajny ten Twoj Pol:) moj tez czasem jak cos powiem to nie wiem czy sie miac czy plakac, tez potrafi powiedziec cos w stylu: wez juz urodz ta nasza kruszynke, bo przynajmniej zaczniesz chodzic i znowu obiadki bedziesz gotowac...i jak tu go nie kochac:)

wisienko no wlasnie o to chodzi, bo jakos nie wyobrazam sobie znowu 3 miechy plackiem lezec przy takim 2, 3 latku, no ale czas pokaze jak to bedzie, byc moze nasze dziewczynki beda mega grzeczne a kolejne ciaze beda przebiegac bez zadnych zakłocen - oby:-)

Dzieki dziewczyny, w koncu jeden problem z glowy;-)
Wisienka,Maqnio my 2 dziecko planujemy za jakis 6 lat a wlasciwie ja planuje bo moj chce zostac przy tym ale mam nadzieje ze z czasem mu przejdzie;-)
Corin &&&&&&&

reklama
Do góry