reklama
Corin
Mama Trójki :)
Orchi, marzenka wasza burza chyba właśnie do mnie dochodzi. Kulaja sie beczki w chmurach...
A ja leże. Znów dostałam skurczy. Zabolalo :-( wstalam i nie umialam sie wyprostować. Ja już chce mieć to za sobą. Dlaczego to tak jest ze ostatni miesiąc ciąży jest zawsze najdłuższy?
A ja leże. Znów dostałam skurczy. Zabolalo :-( wstalam i nie umialam sie wyprostować. Ja już chce mieć to za sobą. Dlaczego to tak jest ze ostatni miesiąc ciąży jest zawsze najdłuższy?
Wisieńka
Fanka BB :)
Madzia jak ten czas leci, kurcze faktycznie nie ma już czasu
Corin ja tez dziś skurczybyk za skurczybykiem i baloniaste nogi do tego
Corin ja tez dziś skurczybyk za skurczybykiem i baloniaste nogi do tego
konwalianka
Mały bąbelek
Piękne urodzinki u nas 29 się kłania póki co..heh, możemy wspólną impre zrobic:-)konwalianka ja 10 czerwca mam urodzinki i to takie okrągłe 35 latek
a u mnie baloniasta prawa stopa - jak zwykle
maqnio
Mamusia Różyczki
corin a ja sobie wyobrazilam, jak padłas, lezysz i kwiczysz i lez kobieto co by skurcze spadaly
konwalianka nie ma sprawy, zagadam jakos z Rózia moze mnie poslucha i wyjdzie 9-tego, a w ramach argumentów postrasze ze koniecznie ma sie urodzic w urodzinki cioci konwalianki:-)
madzia my tez tylko dwa pokoje mamy i mala bedzie miala kacik, ale co tam najwazniejsze ze bedzie miala dwoje kochajacych rodziców:-)a w waszym przypadku jeszcze kochajaca siostrzyczke:-)
i dajcie mi tu prosze troche tej burzy, bo u nas slonko i zar z nieba nadal.
konwalianka nie ma sprawy, zagadam jakos z Rózia moze mnie poslucha i wyjdzie 9-tego, a w ramach argumentów postrasze ze koniecznie ma sie urodzic w urodzinki cioci konwalianki:-)
madzia my tez tylko dwa pokoje mamy i mala bedzie miala kacik, ale co tam najwazniejsze ze bedzie miala dwoje kochajacych rodziców:-)a w waszym przypadku jeszcze kochajaca siostrzyczke:-)
i dajcie mi tu prosze troche tej burzy, bo u nas slonko i zar z nieba nadal.
Corin a kiedy masz wizytę u gina? Może trzeba sprawdzić co to jest z tymi skurczami?
Ja muszę ponarzekać - jak tylko się podnoszę z łóżka to mam wrażenie, że mi ktoś wbija łomik w kręgosłup z prawej strony i mam parcie normalnie na pęcherz, doopkę. Staś chyba mi tym swoim łepkiem robi rewolucję w miednicy.
Maqnio - jak będziesz latała wokół domu i zaklinała, to zrób sobie zdjęcie i wstaw nam na bb
Ja muszę ponarzekać - jak tylko się podnoszę z łóżka to mam wrażenie, że mi ktoś wbija łomik w kręgosłup z prawej strony i mam parcie normalnie na pęcherz, doopkę. Staś chyba mi tym swoim łepkiem robi rewolucję w miednicy.
Maqnio - jak będziesz latała wokół domu i zaklinała, to zrób sobie zdjęcie i wstaw nam na bb
Wisieńka
Fanka BB :)
maqnio my mamy trzy pokoje ale jest też jeszcze Maciek i po prostu nie robiliśmy sypialni tylko pokój Miluśki a potem ja urodzi się kolejne to zawsze mamy jeszcze balkon...wstawimy sobie tam materac i szafa gra
maqnio
Mamusia Różyczki
magia masz jak w banku, tylko sobie jakas korone czy cos zalatwie i bede latac i foto robic
wisienka kurcze ty to masz glowe..o balkonie nie pomyslalam, ja moze zaczne zbierac cegly co by w przyszlosci dodatkowy pokoj dobudowac, bo balkonu niestety brak:-)
wisienka kurcze ty to masz glowe..o balkonie nie pomyslalam, ja moze zaczne zbierac cegly co by w przyszlosci dodatkowy pokoj dobudowac, bo balkonu niestety brak:-)
konwalianka
Mały bąbelek
maqnio, koniecznie porozmawiaj z malutką a data jej się spodoba
wisieńka.. ja balkonu nie mam, ale mam podwórko i planujemy postawić budkę na narzędzia i drewno, którą w sumie można zaadoptować jako niezależny pokój.. tylko dla kogo..hmm..
wisieńka.. ja balkonu nie mam, ale mam podwórko i planujemy postawić budkę na narzędzia i drewno, którą w sumie można zaadoptować jako niezależny pokój.. tylko dla kogo..hmm..
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Magia, wizytę mam w poniedziałek (6-go) wiec już lada moment