reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

em ka to jeszcze maluszek nie zazdroszczę ... a może już teściowa wstała .... :-Dzawołaj : PANI MAMO !HOP HOP
wisienko ja tez planowałam uderzyc w komara ale nie mogę zasnąc....zostało mi 25 dni :szok:i nie mam na nic czasu :-D

reklama
Orchi, marzenka wasza burza chyba właśnie do mnie dochodzi. Kulaja sie beczki w chmurach...

A ja leże. Znów dostałam skurczy. Zabolalo :-( wstalam i nie umialam sie wyprostować. Ja już chce mieć to za sobą. Dlaczego to tak jest ze ostatni miesiąc ciąży jest zawsze najdłuższy?

corin a ja sobie wyobrazilam, jak padłas, lezysz i kwiczysz:-D i lez kobieto co by skurcze spadaly:)
konwalianka nie ma sprawy, zagadam jakos z Rózia moze mnie poslucha i wyjdzie 9-tego, a w ramach argumentów postrasze ze koniecznie ma sie urodzic w urodzinki cioci konwalianki:-)
madzia my tez tylko dwa pokoje mamy i mala bedzie miala kacik, ale co tam najwazniejsze ze bedzie miala dwoje kochajacych rodziców:-)a w waszym przypadku jeszcze kochajaca siostrzyczke:-)

i dajcie mi tu prosze troche tej burzy, bo u nas slonko i zar z nieba nadal.

Corin a kiedy masz wizytę u gina? Może trzeba sprawdzić co to jest z tymi skurczami?
Ja muszę ponarzekać - jak tylko się podnoszę z łóżka to mam wrażenie, że mi ktoś wbija łomik w kręgosłup z prawej strony i mam parcie normalnie na pęcherz, doopkę. Staś chyba mi tym swoim łepkiem robi rewolucję w miednicy.

Maqnio - jak będziesz latała wokół domu i zaklinała, to zrób sobie zdjęcie i wstaw nam na bb:-D

maqnio my mamy trzy pokoje ale jest też jeszcze Maciek i po prostu nie robiliśmy sypialni tylko pokój Miluśki a potem ja urodzi się kolejne to zawsze mamy jeszcze balkon...wstawimy sobie tam materac i szafa gra:-D

magia masz jak w banku, tylko sobie jakas korone czy cos zalatwie i bede latac i foto robic:)
wisienka kurcze ty to masz glowe..o balkonie nie pomyslalam, ja moze zaczne zbierac cegly co by w przyszlosci dodatkowy pokoj dobudowac, bo balkonu niestety brak:-)

maqnio, koniecznie porozmawiaj z malutką a data jej się spodoba:)
wisieńka.. ja balkonu nie mam, ale mam podwórko i planujemy postawić budkę na narzędzia i drewno, którą w sumie można zaadoptować jako niezależny pokój.. tylko dla kogo..hmm..

reklama
Do góry